Avcılar’da hız yapan motosikletliyi uyaran bir vatandaş, bıçaklı tehditle karşılaştı; saldırgan olay yerinden kaçtı.

Motosikleti
yok:(
Bizim toplumun erkekleri neden bu kadar pasif? neden bu kadar tırsak? Biz niye kavga edemiyoruz?

"Türk milleti savaşçıdır" diye öğrendik ama günümüz örnekleri itibariyle elimizde telefon yoksa biz bir halt edemeyiz. Kunek bir toplum olduk.
telefonla videoya alan vatandaşın kafasını bilmiyorum ama herkes bilir ki elinde bıçak olan kişi sana çok yakınsa ve silahın bile olsa ne diyorsa yaparsın. Bıçak silahtan daha korkutucu bir şey. Bunun ılık götlülükle alakasıda yok. Herkesle kavga edebilirim ama elinde bıçağı olan dal kürekle hiç uğraşmam direkt kaçarım.

Devlet kendi eliyle af çıkarıp vatandaşını öldüren katili, tecavüzcüyü, hırsızı sokağa salıyor. Sırf oy uğruna.
Polis yakalıyor hakim salıyor. Artık polis de yakalamıyor. Zaman kaybı. Ben de olsam yakalamam. Herkes başının çaresine baksın.

Motosikleti
Honda ADV-350
Ülkemde namusluların da namussuzlar kadar cesaretli olmasını diliyorum.
Olay birazda kaybedileceklerle ilgili. Karşıdaki bıçağı çekmiş, uyaranda çekse veya elinden almaya çalışsa biri bıçağı yiyecek. Karşıdaki şahısın belliki kaybedecek hiç bir şeyi yok ama bu arkadaş işini oturtmuş, ailesi, çoluğu çocuğu vb bir sürü sorumluluğu olabilir. Bir zibidi için hapis yatmaya, sicil kirletmeye veya yaralanmaya değeceğini sanmıyorum. Asıl konu bu arkadaşlar cesaretini namuslu vatandaşların cesaretsizliğinden mi alıyor ? Yoksa görevini yapması gerekenlerin yapmamasından mı alıyor ? Yoksa ben neden her ay maaşımın en az %30 unu vergi olarak veriyorum ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar