Avatarimi Değiştirdim Nasil Olmuş :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendim çizdim paintte:p
espiride bana ait:cherry:
:queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
güzel olmuş.aslında belirtmesen pek kimsenin anlıycağını sanmıyom.sabancının şirketlerinden biri sanırlar:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fotoşap bilsem
bir uzay mekiğinin üstüne koyardımda:p

fazla göze çarpmıyor ama çok sade ve hoş bişey olmuş, ama yinede vlad1462' nin sabancı benzetmesine katılmaktan alamıyorum kendimi he he :cherry:

bu ne saçma bi konu musti81, bize ne senin avatarından böyle saçma sapan kunular açmayalım lütfen arkadaşlar.

Benimki de paint birde pala bıyıklı yaptım bu eskisin onu koyacam :queen: Bang bang rirkiriiiiğiii miyaluuuuuuuuuu

musti81, açıkçası sadobey de avatarını değiştirdi, başkaları da değiştirdi ama kimse topik açmadı. bence de açılmaması gereken bir topik, farkeden farkederdi zaten.

şöyle birşey mi diyordun sen?
nasabig8qy.jpg

ve işte de avatar:
nasasmall5kk.jpg

neyse, zamanında bir karikatür vardı, rahmetli sabancı ilkokul öğrencisi şeklinde çizilmişti. sabancı kara önlükle (yeni nesil onları da bilmez, pis mavililer sizi) elinde tebeşir altalta kelime yazıyor. yarasa, masa, pırasa, vs, vs. hepsinin sonudaki sa da yuvarlak içinde :)

sadobey, eğer avatarını cidden paint'le yapmışsan tebrikler. paint'te onu yapmak ömür törpüsü gibi birşeydir herhalde.
mod beyler, bizim geyiklerle uğraşacağınıza... bakın biz hiç topik açıp insanların dikkatini çekmiyoruz mesela :queen:

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Geneli ilgilendirmeyen ve devamlılığı olmayan konularınızı lütfen "Motosiklet.Net Cafe (Geyik Muhabbetleri)" başlığında değerlendiriniz.

Bu arada güzel olmuş musti81 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar