Ava giderken avlanmak çok güldüm

iyi güzel de :) bu troll denen karikatürler topluluğunu hiç sağlıklı bulmuyorum. bu karikatürler uzun vadede insanlarda kişilik bozukluğu ve tuvalet mizahı bağımlılığı yapar. ayrıca insanları aşırı tepki vermeye teşvik ediyor...
mümkün olduğunca bu tarz medya unsurlarından kendimi koruyorum. size de öneririm. hiç dizi izlememekle başlayabilirsiniz mesela...

iyi güzel de :) bu troll denen karikatürler topluluğunu hiç sağlıklı bulmuyorum. bu karikatürler uzun vadede insanlarda kişilik bozukluğu ve tuvalet mizahı bağımlılığı yapar. ayrıca insanları aşırı tepki vermeye teşvik ediyor...
mümkün olduğunca bu tarz medya unsurlarından kendimi koruyorum. size de öneririm. hiç dizi izlememekle başlayabilirsiniz mesela...
Katılıyorum.. Fakat Kendimi Bu Durumdan Alıkoyamıyorum Arkadaşlarla Grup Olarak Düşünüp Ortaya Yeni Troll Fikirleri Çıkarıyoruz Artık Takıntı Olmaya Başladı :)

İncisözlük klişe muhabbetlerini de bu listeye katabiliriz mesela. Tekdüzeliğe alıştığında insan düşünmeyi de bırakıyor bir yerde. Sürekli bunlarla uğraşıyor olmak, takıntı haline geliyor olması da pek sağlıklı bir durum değil gibi gözüküyor bana açıkçası. Yaratıcılık içermeyen, aynı şeylerin dönüp dönüp kullanıldığı medya araçlarını kendine uzak tutmak gerek.

Zihni sinir vardı silindi gitti . Bu trol onun projelri ile ünlü oldu be :)

ürkütücü bir görsellik var oysa karakütürlere bayılırım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar