autocad

bildiginiz iyi bir autocad eğitimi veren kurum var mı arkadaşlar ? istanbulda avrupa yakasında olması benim için önemli. Bilişim eğitim merkezine gitmişti kuzenim daha önce ama ona gitmeyi düşünüyorum suanda bir yaz kampı da veriliyormuş kurs ile beraber bakalım düşünüyorum. fikriniz olursa beklerm :)

auto cad i kendin öğrenebilirsin...internetteki videolar la fln...kursa gerek yok bnce...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Reklamları izlediniz.

dersler için falan lazım oluyo adam haklı beyler :D valla bilişim eğitim merkezinin ismini duymuştu ben de öğretme garantili oldugunu falan soyluyorlar istersen bir araştır yani zararı olmaz

İnşaat Mühendisiyim. Bence eğitim programlarını izleyerek öğrenebilirsin. Kursta vakit harcamak bence boş olur. Temel eğitimini öğrendikten sonra yakınında varsa profesyonel birilerine sorman kafi. İnternetten vs de uygulamaları izleyebilirsin. Eğitim setini cd ye çekip yollayabilirim. Zaten başka bir arkadaşta aynı konudan konu açmış. O konuya da bir bak derim. Sana tavsiyem programı ingilizce kullanman. Hem ilerde başka bir program da öğrenmek istersen menülerdeki ingilizce zaten hemen hemen yakın olur rahat edersin. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar