Audi RS6

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Yabancı bir sitede detayını buldum şimdi. Yolda buzlanma varmış ve kayarak ağaca çarpmış. Ne hale gelmiş yaa şaştım vallahi... :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan Allah korumuş sürücüyü resmen.

slide2smallkc4.jpg

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

(Fotolar niye link olarak görünüyor anlamadım??)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Off Of

Audi ki Kalitesini 4 Kıtada Kanıtlamıs Bir Otomobildir.
Bilenler Bilir. Bu Nasıl Olur Aklım Ermedi Demek Yerinde Olur.
Trafik Şakaya Gelmez Bir Daha Kanıtlamış Kendini :pale:

Allahın takdiri öldürmeyen allah öldürmüyor işte. Ağaca mı çarpmış ne olmuş nasıl olmuş o kaza anlayamadım?

Audi'yi o hale getirmek için baya ugraşmış olmalı:). İşin dahada ilginç yanı sürücünün yaşıyor olması.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trafikte en feci kazalar duran bir cismi çarparak yapılanlardır ve arabanın markası modeli ne olursa olsun sonuçta metal veya plastik alaşım arkadaşlar audi nasıl bu hale gelir falan demeyin hondada gelirdi bu hale ferraride ama sonuşta adam ölmemiş işte önemli olan bu arabanın ne hale geldiği değil bu kazayı şahinle yapsa araba gene böyle olacaktı ama adaş yaşamıycaktı büyük ihtimal olay bundan ibarettir aracın parçalanması darbe almas marka ve modeli ile kıyaslanamaz:cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sürücünün yaşıyor olması çok şaşırtıcı gelmedi bana.
Hava yastıkları açılmış.
Emniyet kemeri takılı.
Cam tek parça kalmış.
Araç sağ taraftan darbe almış.
Sürücünün biraz sarsılmaktan başka karşılaştığı bir problem yok gibi görünüyor...

Şaşırtıcı ama biraz düşündükten sonra hava yastıkların ve arabanın kaliteli yapılmasınında payı olarak güvenli oldugunu resimlerdede görmüş olduk şayet; araba soldan darbe alsaydı o adamın yaşıyacagı meçhul buda bir gerçek :)

eee audi saglamsa 2 side audi :) bişeyler olucak muhakkak dimi :) bi audi ancak baska bir audi tarafından böyle olur sanırım :)

bide arabaların içi bosmuymus hiç kan lekesifalnda yok :S

montaj + audiyi kötülemeyi amaclayan birileri tarfndan düzenlenmiş birsey olabilr

Son düzenleme:
eee audi saglamsa 2 side audi :) bişeyler olucak muhakkak dimi :) bi audi ancak baska bir audi tarafından böyle olur sanırım :)

bide arabaların içi bosmuymus hiç kan lekesifalnda yok :S

montaj + audiyi kötülemeyi amaclayan birileri tarfndan düzenlenmiş birsey olabilr

Ordakı arabalar tek bır araba ortada 2 audı yok 2 sıde aynı araba 2 ye bolunmus :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar