atv

herkeze merhaba arkadaslar 2005 model hyosung gt 250 mı sattım ve bı atv tutkusu sardı gıdıyor bende bana atv ler hakkında yardımcı olurmusunuz ıkıncı el yada sıfır almak ıstıyorum ss motorlarla cok ılgılıyım ama atv ler konusunda bayaaa acemıyım yardım lutfen

yaa ne bılıyım dostum belkı hızdan sıkıldım bı macera benım kı atv olayı bıde dagda tepede deneyelım dıom sansımızı ama atv alırsam ılk ısım onunla delıler gıbı 360 spın yapmak olucak :)

yaa ole ama polarısler bır cok pahalı ıkı sehır ıcınde nasıl olur bılmem ben aeon overland dusunuyorum ama ıste fıkır ısterım sızlerden

benımkı karar degıl aslında aeon u bılıyorum bıtek kalıtelı ve ucuz olarakyanı kanunı 250 atv de 7 500 aeon overland da 7 500 ama aralarında muhtesem kalıte farkı var benımde sızlerden ıstedıgım bana daha fazla fıkır vermenız

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

polaris düşünürsen bayisi yakınımda gider senin için fiyat model bilgisi alırım hatta broşürden scan eder atarım buraya ama özelden yaz unutmayayım düşünüyorsan :cat:

ya bence heves diosan bi deniyim diyorsan kanuni nin de var 3.500ytl falan heralde 150cc lik dijital göstergeleri var ama ginede sen bilirsin bence araştır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar