atv

selam arkadaslar ben bir tane quadim var forumda quad ilgili bir menü bulamadim bende servis bölüme yazmaya karar verdim nede olsada motorsiklete benzer motoru sadece 4 tekerli olmasi sizden yardim istiyorum ben 300 cc bir quad aldim yeni simdi kmh si 1000 yaptim motorda bir sey yok simdilik biraz yagi eksilmisti takviye etttim sizdem ricam yeni bir mottor alindiginda ne gibi bakim yapmam lazim, yagini degistirmem lazimmi kac kmh de birde benim motor zincirli degil saft li ekxtira saft yag haznesi var bu motoru bakimami götürmem lazim yoksa kendimde yagini degistire bilirmiyim kitapciginda kac numara yag kondugu hep yaziyorda yani yeni motor daha 1000 kmh de bunu hemen bakima sokmammi lazim anlamiyorum daha yeniyim bu islerde yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden yardimci olacak arkadaslara cok tsk ederim

garanisi varsa garantiden bakımını yaptır. Bence yağını değiştir. Yeni motor bin km olmuş, çapaklanmıştır o yağ. Motosiklet yağı kullanabilirsin. 20w 50 yaz sıcakları için iyidir.3 bin veya 5 bine gelince bi sübap ayarı yaptır. Bu kadar biliyorum. Bilen yazabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar