Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cem dostum resim olayını baya çözmüşsün.. Şimdi bak ilk verdiğin link varya.. o linki kopyala ve cevap yaza gir orda üstta bi İMG var.. önce onatıkla sonra yapıştır de..linkin oraya eklenecek.. Sonra bi kere daha İMG ye bas ve mesajı gönder...
belli oldu sen beceremeyeceksin birde önce keşke motoru bir yıkasaydın birde gazyağıyla sildinmi pırıl pırıl olur bak o zaman daha kolay satarsın bu ne quad safariden yeni dönmüş gibi :cherry: plaka yok faturalı ise alan direk ilk elmiş gibi işlem yapar devir olmadığından masraf az olur
selam bu motor o kadar edecegıne ınanıyormusun pekı cıddı alıcıyık cunku benım bodrumda dukkanım var ve 20 tane servıs var bu kros sence kac para eder ben kesın alıcıyım bırde bodrumdayım dusun bı ya kamyon fılan yanı son fıyatını soyle gelelım alalım motora baktıgım kadarıyla artık bıtmıs o makıne ben parcalrını kullancam sadece sen [email protected] adresına mail at bı konu8salım tamam mı