atv motosiklet satılık

kasea 125cc ayarlanabilir amortisörler.salıncak süspansiyon sporrtif model %100sorunsuz yedek parça otomatik vites

l6ov.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi görseydik
(bu sefer ilk ben yazdım heee)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cem dostum resim olayını baya çözmüşsün.. Şimdi bak ilk verdiğin link varya.. o linki kopyala ve cevap yaza gir orda üstta bi İMG var.. önce onatıkla sonra yapıştır de..linkin oraya eklenecek.. Sonra bi kere daha İMG ye bas ve mesajı gönder...

şu 5 mesajı birleştirsek pek bi güzel olcak :sunny:
abi bu atv kaç yaşında?yaşlandım diye bağrıyo sanki makina
bi de plaka falanda yok bunda sanki?

atv fotoları

ATV nin fotoğraflarını gönderiyorum
my.php
http://img358.imageshack.us/my.php?image=33ms.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
belli oldu sen beceremeyeceksin birde önce keşke motoru bir yıkasaydın birde gazyağıyla sildinmi pırıl pırıl olur bak o zaman daha kolay satarsın bu ne quad safariden yeni dönmüş gibi :cherry: plaka yok faturalı ise alan direk ilk elmiş gibi işlem yapar devir olmadığından masraf az olur

18am2bo.jpg

günde 3 tur safariye çıkıyorlar temizliği ne olduğunu bilmiyorlar.

selam bu motor o kadar edecegıne ınanıyormusun pekı cıddı alıcıyık cunku benım bodrumda dukkanım var ve 20 tane servıs var bu kros sence kac para eder ben kesın alıcıyım bırde bodrumdayım dusun bı ya kamyon fılan yanı son fıyatını soyle gelelım alalım motora baktıgım kadarıyla artık bıtmıs o makıne ben parcalrını kullancam sadece sen [email protected] adresına mail at bı konu8salım tamam mı

ingiliz, motosikletlerin 5 tanesini sattım geride 6 adet kaldı çalışır deyiller problemleri ıvır zıvır 200ytl den fazla masrafı kesinlikle yok fiyatları 1500ytl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar