ATV için görüşler, fikirlerinizi rica ederim / Regal Raptor M210

Motosikleti
Dominar D250
Selamlar, kardeşim kafaya koydu ATV alacağım diye, Regal Raptor M210 bakıyor.
Evde araba paylaşılamadığı için spor salonuna falan gitmeye ulaşım amaçlı binecek.
satışlar kötü olduğu için bayinin elinde sıfır km 2024 model var, tamamına bile taksit yapıyorlar ama vade farkı koyuyor 200bine çıkıyor.
Nakit ne kadar verirsen ona göre vade farkı azalarak nakitte 175'e kadar düşüyor fiyat. (liste fiyatı)

Regal raptor atv'de nasıldır, şehiriçi kullanımda sıkıntı olur mu, bunları dışarı bırakmak çalınma riski açısından ne derecede güvenlidir?

Motosikleti
PM-01
Çok anladığım söylenemez ama öğrencilik yıllarımda bir dönem Atv turları yapan bir yerde çalışmıştım, Artic cat marka atvlerin haricindeki diğer marka atvlerin hepsi ufak tefekte olsa sürekli arıza veriyordu. Bu markada 2. el o fiyatlara bulunursa almak belkide mantıklı olacaktır. Tabi atvden anlayanlar yorum yaparsa daha sağlıklı olacaktır.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Atv bana çok mantıklı gelmiyor. Hele de şehir içi kullanımda. Hem arabanın konforu yok, hem motosikletin pratikliği yok. Motorun da arabanın da dezavantajları neyse atvde toplanmış gibi geliyor bana. O yüzden ya bunun yarı fiyatına 125cc scooter almak daha mantıklı, ya da 2 katı fiyata citroen ami gibi bir araba.

Bu yazdıklarımın tamamı kişisel fikirdir. Kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.

Motosikleti
Dominar D250
Motor almamasının sebebi sağlık durumundan kaynaklı, ameliyet sonrası denge ve güç kaybı var, motor hevesini atv ile gidermeyi amaçlıyor. Araba için en az 500-600'lere çıkmak lazım. Bence de atv çok gereksiz ama heves uğruna satsa satılmayacak bir yola giriyor işte :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar