Atv Hakkında

Merhaba sevgili motorsever arkadaslar bu konuda görüşlerinizi bildirirmisiniz ATV kullanıcılarına pek rastlayamadım burda ATV hakkındaki görüşlerinizi bildirirmisiniz?::sos::
bu arada bende kanuni ATV 110 cc var;)

atv ler guzel hos ama motorun verdıgı zevkı onlarda yok bence motor demek 2 teker demek bence fakat zevk konusu tabıkı,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hız olarak tatmin etmediği için tercih edilmiyor sanırım

atv çok hızlı gitmiyor ve aşırı derecede fazla yakıyor bence hiç bir cezbedici bir tarafı yok

benim düşüncem atv fazla yakıyor ve viraja hızlı girersen yan yatıyor 2 tekerde böle bi sorun yok

eğer amaç farkedilmek ise ki forumda bazı yorumlarda bunun önemli olduğunu gördüm. Atv bunun için biçilmiş kaftan.

Bilgi vermek amaçlı mesaj azlığı gördüğümden yazıyorum . Off road ve on road modeller olarak ayrılır. On roadlar asfalt yola uygun plakalı, ruhsatlı, ekektrik aksamlı (sinyal vs) olan, polis amcalarımın pek sevmediği, fakat kurallara uyup kask takıp ve b2 ahliyeti olan kimseye de ceza yazamayacakları araç türüdür. Vergilendirme konusunda belirsizlikler var mesela kimisi jeep (arazi aracı) sınıfına koyulup yüksek sayılabilecek vergi ile karşı karşıya kalırken kimisi de cc' sine göre motosikletler ne veriyorsa aynı vergiyi öder.Son vergilendirme kurallarından haberdar değilim. Atv de hız aramak gayet saçma bir düşüncedir asıl amacı arazi koşullarında hareket etmek olan bir araçta neden hız konusu önemlidir o da ayrı bir konu. On road modellerde büyük, asfalt tekerli ağırlık merkezi aşağıya çekilmeye çalışan modeller vardır ancak onların da yaptığı güvenli! hız 125 cc bir motosiklet kadardır.Gel gelelim bir tanede benim sahip olduğum off road modellerlere eğer benim gibi eviniz şehir merkezinde değilse yakınlarda arazi bağ bahçe gidecek bir yerler varsa cc'sine göre girebileceğiniz kumsal, ormanlık alan veya arazi varsa ötv siz vergisiz rahat rahat bineceğiniz bir aracınız olur.Vakit oldukça yazmaya calışacağım atv kullanların sayısının her geçen gün arttığını biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar