Atv almak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Arkadaşlar enduro denilen olayı çok merak ettim o yüzden atv safarisi yaptıran bir şirketle tura çıktık.Ama adamlara daha önceden atv sürmeyi bildiğimi söyledim en zor alana gitmek istediğimi söyledim kırmadılar onlarda beni ormana girdik dağa çıktık toz toprak oldu üstüm çukarlardan geçtim yan yan gittim atv devriliyordu bi ara hatta dengemi sağladım sola yatarak :) neyse.şimdi ben yeditepe üniverstesine gidicem kayışdağında çengelköyden çıkıcam yeditepeye kadar on road atv ile gitmek istiyorum.karda kışta ne olur bilmiyorum ama bu atv işine kafayı taktım.canım sıkıldığında alırım atv mi dağa çıkarım arada falan.tabi önce iyicene işi kavramam lazım anladığım kadarıyla atv lerle yüksek sürat yapılmıyo tamamen tork önemli 70 80 km yapan bi atv gayet yeterli bana virajlarda o hızda bile uçabilir gibi geliyo o yüzden atv yi alırken hız için almadığımı şimdiden belirtmek istiyorum amacım zevk ala ala bu aleti sürebilmek ve hergün buna binicem hergün sürücem arkadaşlar şimdiden belirteyim.Ailemi ikna edebilirsem alıcam atv yi siz ne dersiniz.Karda kışta ben bunu aleti sürerken nelere dikkat etmeliyim ? bu arada gözüme kanuni markaları çarptı.yamaha ve kawasaki ye baktım off road hepsi trafiğie çıkamıyorlar.

http://www.kanuni.com.tr/atv/63/atv-150gv-s-on-road

ama bu kanuni tipi hoşuma gitti otomatik sürmesi kolay dağada çıkarım lastiklerini değiştirerek. off roadına çok benziyor tip olarak motoruan bakmadım ama.Siz ne dersiniz 18 yaşındayım önerilerniiz varmı böyle tipi güzel sürmesi kolay eğlenceli bişey ? yolda giderken beni bırakmıcak güvenebilceğim ?

senin tercihin ama bana kalırsa motosiklet al atv ile uğraşılmaz yedek parça sıkıntısı çekebilirsin atv de hız çok tehlikeli birden takla atabilir haa eğer motosikletim var ben dağda bayırda süreceğim diyorsan al ama en az 250cc al

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------

kışında sürmesi güzel olur tekerlere zincir takarsın hiç sorun olmaz zevk senin alırsan pişman olmazsın dağ taş heryere gidersin

motosiklet bizimkilerin alcanı sanmıyorum gerçi atv motosiklete göre daha tehlikeli yönler e sahip virajlarda motosiklete hızlı girersen devrilme riskin daha az atv go kart gibi tekerlekler biribirne yakın direk uçar o yüzden biraz sıkıntılı biliyorum.dağda bayırda sürücem bunu istiyorum.ama ev okul arası yada dışarda şehir içinde herhangi bi yere cafeye filan arkadaşların yanınada giderken kullanmak istiyorum bu arada

bu arada mondialin http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1374

bu modeli nasıl sizce ? kanuniye göre daha iyiymiş diye duydum.atv sürerkende dikkat ettim markasına mondialdi hani çukurlardan falan girip çıkyıor oda 150 cc di sanırım.ne dersiniz 18 yaşındayım atv alıcam okula gitmek için gezmek ve enduro yapmak için ? kılık kıyafet full alıcam herşeyi.hızlı birşeyler aramıyorum yavaşdan başlayayım bu şekilde daha iyi öğrenirim ilerde hızlıya geçerim diye düşnüyom ama beni yolda bırakmasın dağlarda bırakmasın istiyorum sizce nasıl ?

motosiklet bizimkilerin alcanı sanmıyorum gerçi atv motosiklete göre daha tehlikeli yönler e sahip virajlarda motosiklete hızlı girersen devrilme riskin daha az atv go kart gibi tekerlekler biribirne yakın direk uçar o yüzden biraz sıkıntılı biliyorum.dağda bayırda sürücem bunu istiyorum.ama ev okul arası yada dışarda şehir içinde herhangi bi yere cafeye filan arkadaşların yanınada giderken kullanmak istiyorum bu arada

bu arada mondialin http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1374

bu modeli nasıl sizce ? kanuniye göre daha iyiymiş diye duydum.atv sürerkende dikkat ettim markasına mondialdi hani çukurlardan falan girip çıkyıor oda 150 cc di sanırım.ne dersiniz 18 yaşındayım atv alıcam okula gitmek için gezmek ve enduro yapmak için ? kılık kıyafet full alıcam herşeyi.hızlı birşeyler aramıyorum yavaşdan başlayayım bu şekilde daha iyi öğrenirim ilerde hızlıya geçerim diye düşnüyom ama beni yolda bırakmasın dağlarda bırakmasın istiyorum sizce nasıl ?
4,500tl çok bu atv ye bence mondialden vazgeç başka modellere bak seni heryere götürür ama şehir içide sıkar çünkü 50-60 km yi geçmez 150cc lik atv bence 4-5 bin bütçen varsa aileni ikna et yamaha ybr 125 al hem uzun yol yaparsın hemde dağ taş gidersin hemde vitesi öğrenirsin atv lerde vites yok

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tunadan-yamaha-ybr-125-104386821/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------

atv tek kişilik birde bir arkadaşın beni şuraya at dese komik duruma düşersin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

bence sen ya motosiklet al yada hiç bulaşma 150cclik atv altınca küçücük kalacak 150cc atv lere çocuklar biniyor 250 den aşşağısından umudu kes bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

bak bu model iyi gibi ama çok pahalı bu fiyata cbr 250cc alınır
http://www.sahibinden.com/listing/vasita-atv-kuba-ilk-sahibinden-coktemiz-2011-sonu-atv-kuba-200-cc-plakali-saftli-123572508/detail/

Ya benim bi isteğimde agresif tipli bişeyler almak yamahalara baktım on road yoktu off road hepsi ne önerebilirsin bana ? hani uçuk fiyatlar olmadığı sürece alabilirim

bensana diyorum atv altında ufak olacak agresif diyorsun bence kullanan arkadaşların sana önermesini bekle atvlerin fiyatları çok uçuk birde yedek parçalarıda pahalı

hangi markaları önerirsin peki ? on road olcak trafiğe çıkabilceğim ? birde türkiyede şubeleri olan hani

mondial alsan parça sorunu olmaz her yerde şubesi var kanuni olabilir ama pahalı dandik çin mallarına zaten hiç bulaşma kuba-yuki-asya bunlarda çin ama diğerlerine göre daha iyi markalar

mondial sence değermi almaya ? dandik derken ne anlamda yolda bırakırmı ?

mondial al mondialden sasma benım bı arkadasım aldı cok memnun alalı 2 sene oldu atv yı daga tasa surmedıı yer ve atv daha tık demedı masallah.ama almısken buyuk bısı al kucuk alcaksan hıc alma derım

mondialin Vulcan 150 ATV modeli dikkatimi çok çekti hızlı değil hani max 55 60 yapıyo tırmanışı nasıl peki on road bi araç ama lastiklere dokunmasam off roadada uygunmudur en azında tepelik toprak çukurlu alanlarda gidebilcek seviyedemi yolda bırakırmı bi bilginiz varsa yada aşşadaki linkden bakıp yorum yapabilirmsiniz anlamıyorum fazla

http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1374

Mondial ATV Seçimim Nasıl Arkadaşlar ?

Başta 150 lik bakıyordum bayada ısrarlıydım ama forumda herkez 250 altı alıcaksan hiç alma daha iyi dedi.Başka forumlarada baktım internette onlardada hep bu tür şeyler deniyordu.Başta 150 liğin tipi hoşuma gitti ama motor güçsüzmüş bi süre sonra sıkarmış o yüzden başka bir atv ye yöneldim.Sizce nasıl seçim ?

http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1391

Üniversiteye gelince otoparkta kanuni cross 150 gorursen durdurmaya cekinme sakin.. sana tavsiyemde bi cross al kayisdagina cikmak icin.. 2 3 gune gelicem ilk isim cikmak olacak ;-) atv ile 50 60 km ler ugrasilmaz..

yeditepedemi okuyosun sende ? bu arada fikrimi değiştirdim Terra Lander 300 lerden almaya karar verdim cross motor almaz bizimkiler ikna etmem imkansız ama atv nin daha tehlikeli olduğunu anlamıyolar hani motor alsam çok iyi olurdu :) eğer atv yi alırsam beraber çıkarız kayışdağına :D

Aynen biomedikal muhendisligi;) once atv ile olaya giris yapalim da.. atv yada motosiklet olsun da cikariz elbet.. bulusursak benim motoru da denersin en azindan fikir sahibi olursun ;)

kaçıncı sınıf ? bu arada bende kamu yönetimi okucam bi arakdaş daha var benim eski okuldan ama o fazla ilgilenmiy bunlarla :D neyse tanışırız o zaman bu arada tarık adım :d

4. Sinif diyelim uzatmalari konusmaya gerek yok ;-) ismim ömür.. bu arada okulda motosiklet kulturu yok ne yazik ki.. okulun otoparkinda 2 3 taneden fazla motosiklet goremezsin..

ya bendede assında motosiklet bu snee başladı.arkadaş başlattı :D chopper ı vardı bi tane ona bine bine kıvılcım oluştu sonra atv lerde enduro falan yaptım bi kaç kere iyicene körüklendi şimdide kara kışa rağmen atv almak istiyorum :D fenada sürmüyom hani temel olayları biliyorum dağda sürdüğümde birşeyler kaptım hafta sonu tekrar gidicem enduro ya bakalım :D okulda motosiklet kültürü olmaması kötü olmuş cidden sen yeditepedeyim cross motorum var fln diyince bi an aklıma klüpler geldi lan acaba cross klübümü var enduro klübümü var filan :D neyse artık alabilirsem eğer kayışdağına çıkarız mangal yaparız tepesinde :D

Sagdan soldan insanlari toplayabiliriz herhalde okuldan pek insan cikmaz.. okuldakiler daha cok cafede oturup muhabbet edelim yonunde ne yazik ki.. sende ki bu hevesle sorun olmaz ya yapariz birseyler ;-) bu arada ehliyet varmi okulun oralarda polisimiz olur aksamlari falan malum kayisdagi pek tekin yer degil kontrole denk gelebilirsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar