atv almak istiyorum yardıımmm edııınnn!!!

arkadaslar aeon overland 180 modelıyle ılgılenıorum bu alet hakkında bıraz bılgı verırmısınız. fıyatına yakın baska modelde onerebılırsınız. bıraz yokuslu ve bıraz bozuk yolda kullanıcam 2 kısı rahatlıkla bınmek ıstıorum kac kılo tasır yakıtı nasıldır?

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
atv alacaksan en güzeli kanuni 150 cc al. hem parçası ucuz hemde güçlü, heryerde kullanırsın. allah göstermesin aks yamulttun çok çok 3 günde enuzak mesafede halledersin. ne de olsa türkiyenin tofaşı :) kartal bayisi bu konuda çok da iyi servis veriyor aklında olsun hem de satıyor

yamaha al mükemmel ben denizlide ark. gördüm çok güzel ama tuzlu ve çeşitte çok
vitesli oto. 4*4 4*2 istediğin gibi war her türlüsü

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
35FTH35' Alıntı:
arkadaslar aeon overland 180 modelıyle ılgılenıorum bu alet hakkında bıraz bılgı verırmısınız. fıyatına yakın baska modelde onerebılırsınız. bıraz yokuslu ve bıraz bozuk yolda kullanıcam 2 kısı rahatlıkla bınmek ıstıorum kac kılo tasır yakıtı nasıldır?

bu arada kaç para ayırmayı düşünüyorsun atv için

bu aracın fıyatı 8000ytl bundan daha fazla ayıramam yanı bunun ayarında bırsey olması lazım. kanunıye marka olarak sıcak bakmıorum arastırdım kanunıye ve begenmedım.

yamahanın atvlerı gercekten cok guzel okadar para ayırabılseydım kesınlıkle alırdım ama bana gore pahallı

Son düzenleme:
BORABEY-ATV atv almak isteyen arkadaslar once bize danısabilirsiniz isterseniz sizin begendiniz atv yi 45 gunde ithal edelim [email protected] herturlu destek icin kanuni hep pahalı hemde 4x2 almısken 4x4 ten sasmayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar