Atv Alıcam ama hala karasızım...

Merhaba arkadaşlar Aranıza yeni katıldım. Ben bir Atv hayranıyım özellikle kanuni 250 ler favarim ve haha önceleri offroadayken kanuni 150 kulanıyordum sahil ve dağ türüyüzlerinde ve hazır parkurlarda artık şehir içi trafiğindede kulanılmaya başlanmasından dolayı ve kredi imkanlarının artmasından ötürü birtane kanuni 250 almak isityorum. ama hala karasızım piyasa birçok model var ama honda ile kanuni arasında gidip gelmekteyim sizinde fikirleriniz almak isityorum ve diğer atv kulanıcı arkadaşlarla tanışmak ve onlrın fikirlerini almak isitiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vayyy mukemmel ilan. bence almaya değer. motor almamış olsaydım kesın alırdım bunu :)

Süper Moderatör (BBRR)
kanuni bu iş için uygun seçim olacak eğer sebebini sorarsan arazide kullandığın bir araçta yedek parçada sıkıntı olmaması lazım bu konuda kanuni diğer rakiplerinin hep bir adım önünde bu arada aşağıda ki link te sıfırı 8000 ytl oplan 250 cc atv arkadaşın sağlık nedenlerinden dolayı 3800 ytl gibi yarı fiyatına ayrıyetten üstünde vinç de takılı ilana bak bi değerlendir derim ....
link aşağıda
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7302
bu arada başlık yanlış yerde almak isteyenlere taşıyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar