atv alıcagım ama durumum farklı

Ben 16 yaşında atv severim. 9 yaşından beri (arazi içinde) atv ye biniyorum 9 yaşında 150cc atv ye biniyordum ama soradan soraya usta eşliginde 150cc atv yi 250 lige cevirdim ve atv yi satım. yeni bir atv almayı düsünüyorum. yamaha yfm modelerini cok seviyorum ama fiyatları cok pahalı oldugu için o modelere benzer 200cc ve 250cc hangi atv leri önerirsiniz.. fiyat aralıgı (4000-5500) arası şimdiden teşekürler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

Ltfn acil Cvp Yazın :)

Son düzenleme:
Mondial ATV MD 200
Apache RLX 200 S
ve görüntü olarak benim daha çok hoşuma giden Kuba XY250STXE 25o cc lik modeli var.
Ama çoğu kişi kalite & uzun ömürlülük açısından Kymco mxu 150'u tavsiye ediyor plakalı kullanmak istersende görüntü olarak çok daha tatmin edici :)

çin malı atv lerın arazıde ne kadar tatmın edıcı olduğunu yada senı ne kadar tatmın edeceğini bılmek lazım japon atv lerın neler yaptıklarını arazıde görme şansım olmuştu .şimdi o sekılde profosyenel bıneceksen durum başka ama kır gezısı gıbı gıder gezerım dıyorsan durum daha başka

Her zaman dediğim gibi çin malına bulaşma kardeşim.Kymcolara bakabilirsin hem kalitelidirler hemde fiyatları daha uygundur:cat:

Her zaman dediğim gibi çin malına bulaşma kardeşim.Kymcolara bakabilirsin hem kalitelidirler hemde fiyatları daha uygundur:cat:

çin malına bulaşma kelımesı bence pek hoş değil kullanım amacı ve insanların parasal durumu cok önemlı bende polımık olsun dıye demıyorum ama ısım altında kalıtelıyız dıye yalan atıp mılletı fahiş fıyatlarla kazıklayan markaları tavsıye etmıyorum bu tavsıye etmediğim durum genel olarak 150 cc ye kadar olan modeller için gecerli bence bu sınıfta markaya vereceğimiz bak vereceğiniz demıyorum bizlerı düşünerek anlatmaya calışıyorum .aldığımız ve cinliden bır katından fazla para sayarak aldığımız ve parcalarına bıton para saydığımız markalar ınan ısmınden fazla bır seyı taşımıyor ve genelde kullanıcısı 2 sene kullanıp satıyor o zaman ben ne dıye fazla para verıp deposunun üstunde marka taşısın dıye alayım bu benım fıkrım ben 4 senedır aynı cinli motosıkletı kullanıyorum ve daha genel bakımları dışında masrafım olmadı halada kullanıyorum .

Çin malı önyargısından nefret ediyorum. Fakat ne kadar nefret etsemde haklılık payı var..

kymco mxu 150 2. el 4 5 ciwarı bulabilirsin daha iyi olur senin için

kardeş yamaha kullanırsan çin malı atv kesmez seni eğer yamaha kullanmadıysan hepsine binersin ben apachi öneririm

askon usta senin motor çinliler arasında isminin hakkını veren cinsten çıktı keşke diğer çinliler'de senin motor gibi şanslı olsa ama nerde.kime sorsak para olmadığı için aldım diyor zaten parası olsa çinli alırmı hiç heleki bizim milletimiz lüksü çok sever :pale:
ama işte napolyonun dediği gibi para para para gözü kör olası para hep yalnış adrese gidiyor birazda bizlere uğrasa :p 1000 RR alıcam 2012 model :)

askon usta senin motor çinliler arasında isminin hakkını veren cinsten çıktı keşke diğer çinliler'de senin motor gibi şanslı olsa ama nerde.kime sorsak para olmadığı için aldım diyor zaten parası olsa çinli alırmı hiç heleki bizim milletimiz lüksü çok sever :pale:
ama işte napolyonun dediği gibi para para para gözü kör olası para hep yalnış adrese gidiyor birazda bizlere uğrasa :p 1000 RR alıcam 2012 model :)

:cat::cat:::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: çok doğru...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar