ikinci el 3 vitesli 250 cc kawasaki öneririm onunda 2.eli 3000-4000 lira.
link verirmisin arkadasim ben alayim 2-3 tane cok ciddiyim.
benim dediğim 2-3 tane vardı antalya-kemer bölgesinde 3000-4000 bin liradan veriyorlardı.link arıyorsan link mink yok... biraz gezip piyasayı öğreneceksin..bana neden almadın dersen hayvan gibi atv ama dış görünüş olarak grenajlar ölmüş güneş yanığı koltuklar haşat ama motor takımı gayet sağlamdı.yürüyeninde bi sıkıntı yokdu..atv benim tarzım değil!
modelleri 2002-2004 arası..kendi gözümle değilde başka birisinden duysam hadi bişi demicem ama kendi gözümle gördüm.. burda atv turları çok yapılıyor envai çeşit atvler var..3-4 bine 250 lik kawasaki olmaz yanlisin var kardes kuba'lar bile 5 ten basliyor.
modelleri 2002-2004 arası..kendi gözümle değilde başka birisinden duysam hadi bişi demicem ama kendi gözümle gördüm.. burda atv turları çok yapılıyor envai çeşit atvler var..
Merkez.. barlar sokağı.. merkez cami arkasındaki rent a car'lar.nerde peki bu atv'ler adres neresi kemerde nerde bulabilirim.
al bi mondial kuba keyfine bak bozuldumu çöpe atar geçersin..yardım etsenız. mandıal falan mı alınsa ?.. ya ne bılım hanı motor dagılmasın falan temız olsun aklımda bı kac marka var ama pek bılgım yok suan onlar hakkında 100kmde 2.1 litre benzın yakan modellerı falan var.merak edıyorum cevaplarsanız sevınırım
ikinci el 3 vitesli 250 cc kawasaki öneririm onunda 2.eli 3000-4000 lira.