attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

bak sana diyorum gözün morardı ayağın yandı bilmiyorum bundan sonra ne olur senin akibetin git işlerini yap kardeşim git denize bak temizlik yap:queen:

çık bundan sonra onun akibeti kötü ben arada işimi yapı yapıyorum aksam yemenı ve yanına tatlısına varana kadar sen üzülme şeker abim:rendeer::rendeer:

tmm gelıyorum yakın otursak gelırımde uzagız be ablam:):):)

olur abı sızde hakem olursunuz olmazmı:queen::queen::queen::queen:

harbi bigün buyrun gelin beklerim altınızda motor var nasılsa nasıl olur

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel bi gündü herkesle ayrı ayrı sohbet etme fırsatımda oldu yeni tanıştıklarımda tüm mt ailesine teşekkür ediyorum caddebostandan erken ayrılmak zorunda kaldık malum iş yüzünden:) resimler zaten günün güzelliğini anlatıyo

gerçekten çok güzel bi gündü herkesle ayrı ayrı sohbet etme fırsatımda oldu yeni tanıştıklarımda tüm mt ailesine teşekkür ediyorum caddebostandan erken ayrılmak zorunda kaldık malum iş yüzünden:) resimler zaten günün güzelliğini anlatıyo

evet cok haklısın cok guzel bır gundu ve cok eglendık hep bırlıkte :):):):)

bizde seni tanımakla memnun olduk aramıza hoşgeldin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar