attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

Kardeşler ben doktora gider benim için dua edin. Kocaman öperim hepinizi....................
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

ben hersabah geçiyorum kanlıca sahilden son günlerde in cin top oynuyo hiç balık tutan yok sabahları önceden dolu olurdu sanırım biri balıklara sizin gelicenizi söylemiş ortalıkta balık falan kalmamış:p:p:p

Kardeşler ben doktora gider benim için dua edin. Kocaman öperim hepinizi....................
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Abicim tüm dualarımız seninle yardımcı olabileceğimiz bişey ihtiyacın olan bişey varmı abi varsada telefonumuzu biliosun :cat:

Aaaa aşkolsun abicim sanki sen dış kapının dış mandalımısınki :queen::queen::queen:

doğru ya bende kullanıyorum dimi daldık balıklara onuttuk motoru mangalıda hazırladım bu arada duyrulur :bounce:

vay vapurda cay organızasyonu ama haberımız yok olmadı boyle ama gurkan abi:queen::queen:

ya benim üstümde falan çay sever diye sanki bi yazı var sabah vafurda adama bişe demeden al abi senin çaya ihtiyacın var dedi :queen:

Son düzenleme:
doğru ya bende kullanıyorum dimi daldık balıklara onuttuk motoru mangalıda hazırladım bu arada duyrulur :bounce:

Hazırla abi bizde arabayla gelemiyoruz motorumuzla katılacağız yarın hımmmm bak bende olta getiriyorum bu arada Burçin ben yemem ama iyi tutarım dedi hadi bakalım görelim :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar