attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

sizi hiç ihmal edermiyim ben yaww :p

malum iş yerinde patron kapıyo pc yi artık ee evdekide bozuk :(
hem yapmıyorum trip ben balık sevmem o yüzden gelmicem :cherry:

özrün kabahatinden büyük demek sen bizimle sırf çıkarların için geziyosun hain...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
havlaar güzel olursa ordayım inş,.,, balık tutmam oltadan balığı çıkarır kovaya atar, balıkla oynarım:queen:

geleceği olupda topiği görmeyenin,gelicem diyipde gelmiyenin,gelirken lastiğim patladı diyenin vs..vs kolpa atıp gelmiyenin boğazına kilçuk kaçsun :)

Bi de sen gelemiyomuşsun :queen:

Balıkları kim pişirecek eceba :mrgreen:

Son düzenleme:
Ben balık yemeye ve fotoğraf çekmeye gelebilirim ama tutamam valla yarışma dışı katılım var mı? Yanımıza bir kilo hamsi alıp gelebiliyor muyuz:)

Ben balık yemeye ve fotoğraf çekmeye gelebilirim ama tutamam valla yarışma dışı katılım var mı? Yanımıza bir kilo hamsi alıp gelebiliyor muyuz:)

katılım şartlarını topiğin geleceğini dikkate alarak önümüzzdeki günlerde yayınlicaz...

Balık piş ağzıma düş olmaz ki kardeşim aaa :queen:

Yalnız bu aparat arkadaşımız daha önce bize anadolu kavağında balık ısmarlayacağını söylemiş sonra da kaza geçirdim ayağıyla yarı yolda bırakmıştı. Bu toplaşmayı da balıkları beleşe getirmek için yaptığını düşünmekteyim. Çünkü normal bir insanın 1 balık yediği sürede kendisi 1 kilo istavrit üzeri 1 büyük yeni rakı tüketebilmektedir!

Forumdan Uzaklaştırıldı
qünaydınlar bu arada Mt Sakinleri :)

Bi de sen gelemiyomuşsun :queen:

Balıkları kim pişirecek eceba :mrgreen:

yağmur Yağarsa Gelmeyeceği Kesin ben sana söyliiim :) Tuzlusuda balık tutmaya çalışan tatlı su motorcusudur kendisi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar