Atmosfer Silahı Mümkün mü?

Nicolay Tesla yaşasaydı mümkündü, henüz o zakada birisi gelmedi yeryüzüne.

History Channel "belgeseli" izlerken dikkatli olun. Doğru olmasından çok "oha abi neymiş bu Amerika" dedirmesine önem verirler.

Nicolay Tesla yaşasaydı mümkündü, henüz o zakada birisi gelmedi yeryüzüne.

Tesla nın icatları ve zekası tartışılmaz.

Ama telefonu graham bell icat ettiyse

uydu telfonu cep teloonu da onun temeli üzerine konularak bulundu.

Demek istediğim zeka tamam ama şu an ki teknolojiyle üzerine

koyarak daha bir çok şey yapmak mümkün.

Tesla nın icatları ve zekası tartışılmaz.

Ama telefonu graham bell icat ettiyse

uydu telfonu cep teloonu da onun temeli üzerine konularak bulundu.

Demek istediğim zeka tamam ama şu an ki teknolojiyle üzerine

koyarak daha bir çok şey yapmak mümkün.
Tesla böyle bir şey üzerinde çalışıyordu, hatta bir prototip yaptığı üzerine efsaneler var. Bazı konular saf zeka gerektirir, arkasından gelenler üzerine çıkamaz yoksa. Bence bu da o konulardan biri. (Şu anda Herşeyin Teorisi'ni bulmak için Einstain'den daha büyük bir zekayı beklediğimiz gibi bir şey bu da)

Tesla böyle bir şey üzerinde çalışıyordu, hatta bir prototip yaptığı üzerine efsaneler var. Bazı konular saf zeka gerektirir, arkasından gelenler üzerine çıkamaz yoksa. Bence bu da o konulardan biri. (Şu anda Herşeyin Teorisi'ni bulmak için Einstain'den daha büyük bir zekayı beklediğimiz gibi bir şey bu da)
,

Zaten ondan da bahsediyor :

Part1 : 8:15 izlerseniz göreceksiniz zaten

Bu konuyla ilgili bir film izlemiştim,rakibi olan bir fizikçi projesini çalmaya çalışıyor, şirketler-casuslar falan, sonunda adamı öldürüyorlar mıydı neydi?

Eğer insan hayaline girdiyse mümkündür,sadece zaman meselesi.(Bkz:Star Trek dizileri)

bence böyle bir silahı yoktur amerikanın çünkü eğer olsaydı ilk yapacağı şey kendi topraklarında ki hortum yıkımlarını bitirmek olurdu ama yapamıyor işte :)

gelecekte belki olabilir. Ama şuanda var olduğuna inanmam. Bu tür programları genelde büyük devletler kendi propagandaları için çeker. Şayet böyle bir silah olsaydı örneğin amerika ırak'ı yıkmak için milyarlarca dolar ve binlerce insanını harcamazdı.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tesla, elektromanyetik etkiyle yapay bir deprem üretti
fayları tetikleyecek derecede yüksek enerjili em dalgalar için ciddi enerji kaynakları gerekir

kuantum fiziğinin enerji formulü var hv
göreliliğin enerji formulü mc2
eşitlendiğinde her maddenin kütlesi oranında bir dalgaboyu olduğu ortaya çıkıyor
anorganik kimya (atom fiziği misali) dersinde hoca bu formulleri eşitleyip yukarıdaki sonuca ulaşmıştı
ben de bir tükenmez kalemi gösterip kapağını çıkarmıştım (kütlesini değiştirmiştim)
birkaç dakika düşünüp hiç bir şey demeden dersi anlatmaya devam etti

insanlar atomaltına indik diyor ya
ben hep heisenberg i hatırlıyorum :)

Yok ettiğin yer senin ne işine yarar. veya atom bombası attığın yerde gidip yaşarmısın? Dünya küçücük bir top yok etmenin anlamı yok.

Devasa tesla bobinlerini kullanarak kablosuz elektrik dağıtımınımı söylüyorsunuz ? :) Bazıları onun kafayı yediğini dünyayı yokedeceğini düşünmüş ozamanlar. Onunda belgeseli vardı ufak ççapta pratiğe dökmüş birkaç km ilerideki evin lambalarını yakmış. Fakat projeyi büyütememişler sponsor bütçe vs. Hatta aynı sistemle bir sürü bilginin paylaşılabileceğini de öne sürmüş mesela şuanki mp3 paylaışımı mesajlaşmalar vs.

Motosikleti
1050XT
Teslanın Kısaca Yapmak İstediği, Atmosferi Kablo Olarak Kullanmaktı.
Enerji Üretilen Yerde Kule ile Atmosfere Yönlendirilecek, İsteyen Gerekli Antenlerle O Enerjiyi alacak.
tesla_tower.jpg

Buda Deneyine Başlayıp Yarım Kalan kulesi.

Haarp a gelirsek, Mümkün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar