Hatis hanım ;şu çizdiğiniz tasarımları görebileceğimiz bir web adresi vs var mı acaba? Çok merak ettim ..
Hatis hanım ;şu çizdiğiniz tasarımları görebileceğimiz bir web adresi vs var mı acaba? Çok merak ettim ..
yahu hatis sen ne iş yapıyon
mete bu atişlar düzgünmü sence he tabi güvenlik şirketlerinin atışı ise düzgün birde 10 mt atış yapıp ben görev yaptım dersiniz :queen::queen:
üç köşe teşkilini icra edememişin pandispanyacım.
Daha iyisini 200 metreden yaptıydım5.56 HK33'le hem de
Birader de 200m'den G3'le 20'de 20 vuruyor :mrgreen:
ne üç köşesi ben bazı güvenlik şirketlerimnin atış egitimlerine ve sınavlarına şahit oldum. boy hedefinde mermi varmı var görev yaptı oluyor.:queen::queen:
hocam bu tarz hitaplar pek şık olmamış...kimin neci olduğu aslında kimseyi ilgilendirmiyor..hatis nikli üyenin bende feyk olabilme ihtimalini düşünmüyor değilim ama zamanla taşlar yerine oturacaktır...ki kendiside bize birşeyleri ispatlamak zorunda değil...zaman içersinde ak koyun kara koyun çıkar ortaya...bir şekilde fire verir...biz genelde düz mantık yürüten robotik bir toplum olduğumuz için farklılıklara karşı pek sempati ve hoşgörü içinde olamayız...hassasiyetleri kaşıyan ve toplumun bu hassasiyetlerini kullanarak dikkat çekmeye çalışan kova burcu insanları da olabilir...toplumda her telden türden renkten insan var...bunu hayatın içinde görmemize şahit olmamıza saygı duymak zorunda olduğumuzu bilmemmize rağmen forum ortamında garipsememiz komik olan durum aslında...
nası düzgün mü abi yav...ale:alınterime emeğime halel getirme namusumla vurdum ben o hedefi...:queen:
hay bin arpacık...ne üç köşesi ganga...hedefi ölümcül olmayan bölgelerden vurmak amac...:cherry:
ganga askeriyede m1 piyada tüfeğiyle rezil atışlar yapmıştım...ben bu kadar taka bir alet görmedim hayatımda...g3 leride beğenmiyorum...
aga ne varsa mp 5 otomatikde var...benim için silah mp5...
ya abi güvenlik dediğin bildiğin bekci...bekci adama silah verirsen hırsız diye koruduğu yerdeki işçiyi bile vurur valla...bende anksiyete raporu var buna rağmen aldım silahlı kimlik...yani canımı sıkan olursa yanlışlıklazaafiyet göstereblirim...:queen: İngiltere de polislerde bile silah yok iken özel güvenlik teşkilatına silah verilmesi garip...sivil kişilere silah insiyatifi bence yanlış..
bildiğiniz canlı kanlı insanım valla
gören epey kişi oldu ztn. kortej darüleceze cafede fln.
facedede ekleyen görüyor.
bu kağıtlarda vurulması gereken yer neresi ALLAH aşkına:queen::queen:
her nyer delik deşik.
:cherry:
hocam bu tarz hitaplar pek şık olmamış...kimin neci olduğu aslında kimseyi ilgilendirmiyor..
Ne dedim ki ? Merak ettim sordum sadece . Bir çarşafın kaç farklı şekilde tasarlanabileceğini sen merak etmiyor musun :mrgreen: ?
( daha önce eyong'un yaptığı gibi hemen faşist demeyiniz lütfen, şaka yapıyorum )
Senelerdir tekstil sektörünün içinde olan biri olarak hiç bir tasarımcının ürettiği modelleri ilgili kişi dışında kimseye gösterdiğini görmedim.
Çünkü işi bilen biri için o modelleri bir bakışta kopyalamak çok kolay.
O yüzden tasarımcılar ilgisi olmayan kişilerden modellerini gizler
Haklılarda bence, kafa patlat emek ver ortaya model çıkart elin adamı senin modelini sana satsın sonra
Ha eski koleksiyonları çıkartıp göstermesinde bi sakınca yok tabiki.
Modasi geçmiş oluyor çünkü eski koleksiyonlarin![]()
aga ne varsa mp 5 otomatikde var...benim için silah mp5...
bildiğiniz canlı kanlı insanım valla
gören epey kişi oldu ztn. kortej darüleceze cafede fln.
facedede ekleyen görüyor.
bu kağıtlarda vurulması gereken yer neresi ALLAH aşkına:queen::queen:
her nyer delik deşik.
:cherry:
işte atış yapmışlar can alıcı yerden vurmamakmış falan fıstık meydanı boş buldu salıyor.![]()
Ne dedim ki ? Merak ettim sordum sadece . Bir çarşafın kaç farklı şekilde tasarlanabileceğini sen merak etmiyor musun :mrgreen: ?
( daha önce eyong'un yaptığı gibi hemen faşist demeyiniz lütfen, şaka yapıyorum )
Hatis hanımefendinin açtıği konuları her zaman ilgiyle takip etmişimdir;
Hele Mete de burada ya artık bu konu kan şekerimizi yükseltir,tadından okunmaz.
![]()
Bende severdim ama atışını değilde taşımasını, malum baretta dan az irice olduğu için koşularda taşıması kolay olurdu..
Her gece yerli dizilerimizde gözümüze sokuyorlar beylik tabancaları da bilmem bir türlü ısınamadım. Yalnız tüfeğe hayır demem, hele Ak47 ile atış yapabilecek şansımız varsa her zaman varım.![]()
Mete ben sizin egitilisinizi çok seyrettim birkeresinde hocanın biri ile kavga bile ettim
O yüzden alayli olmak daha güzel benim silahla tanışmam 17 18 yasımdan gelir biraz kendi kendimi sonradan Bayrampaşa'da bir poligon vardı orda bir hoca vardı Allah rahmet eylesin o öğretti.ama sizin cogunuzu cebimden çıkarırım evel Allah
bugun ilk atışımı bir subay arkadaş ile eyüp poligonda yaptım.
ve tam hedeften vurdum birtanesinibu sevindirici haber
kötü haber dolu silahı yana çevirdiğimde iki erkek korkudan öldüler
isterseniz resimleride eklerim:=)
ALLAHım o nasıl bir yerdir ya..
öle bi tarif edicemki direk gidebileceksiniz.
kimse bizim gibi aramıcak![]()
hatis sen buralarda olsaydın bol bol atışa götürürdüm ben seni de istanbul uzak