Atılgan'ın arka çamurluğuna sabit küçük bir çantası vardı, içinde küçük bir takım çantası ile geliyor. Küçük bir modifikasyonla bunu büyültmek istedim.
Internette yaptığım kısa araştırma sonucu burdaki satıcılarda istediğim gibi bir ürün bulamadım, internette aradığımda sadece bir kaç çeşit "rear fender pack" bulabildim. Bana en mantıklı gelen
Moose Racing'in çantası oldu. KTM'nin ürünü de çok iyiydi.
Ebay'de 40$'a bulunabiliyor, gönderimi ise 26$. Diğerleri daha pahalıydı. Dolar patlamasından önce siparişi vermiştim, USPS üzerinden gelmesi iki hafta sürdü.
Önce biraz ölçü alalım, mevcut çanta 12x16x6 cm boyutlarında. Moose ise 15x20x20 cm boyutlarında. Hacim 5 kat büyüyecek.
Orjinal çantayı tutan dört civatayı söküyoruz.
Yeni çantanın kendi tablası ve delikleri var tabii ki çamurluktaki deliklere uymuyor.
Bu nedenle çamurluktaki delikleri çantanın alt tablasına işaretliyorum. Matkapla tablada ve çantanın altında yeni delikler açıyorum.
Orjinal civatalarla yeni çantayı sabitliyorum.
Çanta çok kullanışlı, suya dayanıklı olsa da içinde minik bir yağmurluğu ile geliyor.
Dışında öne bakan fermuarlı bozuk para cebi, üstte mont vs tutturmak için klipsli kayışı var.
İçinde ise harita cebi, anahtar tutacağı, fermuarlı bir göz bulunmakta. İçine konan şeyleri sabitlemek için bir de gergili kayışı bulunuyor.
Daha eklenecek şeyler var, powerbank, toblerone, su vs vs
Sırt çantasında taşımak istemediğiniz şeyler için ideal bir çanta. İlk sürüşümü yaptım, bir dezavantajı motora binip inerken ayağımın takılıyor oluşu, çekirge gibi zıplamayı öğrenmem lazım