2011 var bende; hayatta satmam. 60.000e yaklaştı sanırım. 2 kez Karadeniz turu yaptı. Defalarca İzmir > İğneada / Istanbul > İğneada. Seviyorum...
Sen o neo yu çarpacan dallara bak söylemedi deme. onu sat Neo 2 çıkmış sağda solda sensörleri var dal görünce duruyor.
Ben sipariş ettim bir tane neo yuda oglana vericem.
Karadeniz turlarının 2sine de kamyonla gönderdim. O kadar asfalt yolda vakit kaybedeceğime, o günleri dağ rotalarına eklerim. Gerçi herşey delirdi, bu pahalılıkta kaç para ister ambar motora kimbilir...Kawasaki öyledir, bilen bilir. Benimki daha 25'lerde. Bravo, o kadar uzun yolu gözüm kesmez heralde.
Karadeniz turlarının 2sine de kamyonla gönderdim. O kadar asfalt yolda vakit kaybedeceğime, o günleri dağ rotalarına eklerim. Gerçi herşey delirdi, bu pahalılıkta kaç para ister ambar motora kimbilir...
KLX candır, bakımla çok rahat evladiyelik binilir.
KLE hayal kırıklığı ile sahneye çıktı. Ben hala KLX450 hayalindeyimKLE'yi bekliyoruz görelim bakalım ne olacak![]()
Mubarek ne dersin birer tane de hafif enduro alıp Beşparmak dağlarının, Aydın, Muğla, Denizli havarisinin dere, tepelerine mi keşfetsek. Hem trafikti, radardı, insan kalabalığıydı uğraşıp durmayız. Benim aklım Latmos dağında kaldı vallahi.Yeni Kle 500'ün arazide sürekli altı vuruyormuş. Arazi odaklı değil de yol odaklı bir makine olmuş, Nx 500 ayarında sanki.
Crf 250 L ... loading...Mubarek ne dersin birer tane de hafif enduro alıp Beşparmak dağlarının, Aydın, Muğla, Denizli havarisinin dere, tepelerine mi keşfetsek. Hem trafikti, radardı, insan kalabalığıydı uğraşıp durmayız. Benim aklım Latmos dağında kaldı vallahi.
Bu arada Lüleburgazdaki arkadaşım, dün sıfır NX500 aldı. Nakit 425 bin liraya inmiş bayi. 2.el temiz ve dolu BMW F750 ile sıfır NX500 arasında kaldı, biraz tecrübe kazanayım NX500 ile sonrasında geçerim F750-800 serisine diyerekten vazgeçti Bmw'den.Yeni Kle 500'ün arazide sürekli altı vuruyormuş. Arazi odaklı değil de yol odaklı bir makine olmuş, Nx 500 ayarında sanki.
Hayırlı olsunBu arada Lüleburgazdaki arkadaşım, dün sıfır NX500 aldı. Nakit 425 bin liraya inmiş bayi. 2.el temiz ve dolu BMW F750 ile sıfır NX500 arasında kaldı, biraz tecrübe kazanayım NX500 ile sonrasında geçerim F750-800 serisine diyerekten vazgeçti Bmw'den.
Dostum her kuşu öptük, bir kaldı leylekMubarek ne dersin birer tane de hafif enduro alıp Beşparmak dağlarının, Aydın, Muğla, Denizli havarisinin dere, tepelerine mi keşfetsek. Hem trafikti, radardı, insan kalabalığıydı uğraşıp durmayız. Benim aklım Latmos dağında kaldı vallahi.
Lüleburgazda bir tanıdık var ama...Bu arada Lüleburgazdaki arkadaşım, dün sıfır NX500 aldı. Nakit 425 bin liraya inmiş bayi. 2.el temiz ve dolu BMW F750 ile sıfır NX500 arasında kaldı, biraz tecrübe kazanayım NX500 ile sonrasında geçerim F750-800 serisine diyerekten vazgeçti Bmw'den.
Neresi hayal kırıklığı olmuş ? Gayet başarılı bence ?KLE hayal kırıklığı ile sahneye çıktı. Ben hala KLX450 hayalindeyim![]()
Motor daha kullanılmadı ki, videosuna bakarak herkes olumsuz yorum yapıyor.Yeni Kle 500'ün arazide sürekli altı vuruyormuş. Arazi odaklı değil de yol odaklı bir makine olmuş, Nx 500 ayarında sanki.
Yok o ben değilim, başka tanıdığı daha varmış.Lüleburgazda bir tanıdık var ama...![]()
Öpelim be leylek de garip kalmasınHayırlı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum her kuşu öptük, bir kaldı leylek![]()
@haluk23 abi üniversiteden arkadaşım kendisi. @espresso agamızı V-Strom'dan indirip NX500'e bindirmeyizLüleburgazda bir tanıdık var ama...![]()
Abi tanıştıracaktım Sizi fakat yazın Senin yanına geldiğimizde Saros'da yazlıktaydılar ailecek. Hatta hatırlarsan arkadaşımın eşi, Senin bizi götürdüğün Meyhanenin de müdavimi çıkmıştıYok o ben değilim, başka tanıdığı daha varmış.
Bizi tanıştırsa da ara sıra meyhaneye gitmeye arkadaş olsa burada.![]()
Kuru ağırlık = 175Kg. Yaş Ağırlık 192Kg. / 51 hp-10,000 rpm / 31.7 lb-ft - 7,500 rpmNeresi hayal kırıklığı olmuş ? Gayet başarılı bence ?
Haydi buyrun, ekibi kuruyoruzMubarek ne dersin birer tane de hafif enduro alıp Beşparmak dağlarının, Aydın, Muğla, Denizli havarisinin dere, tepelerine mi keşfetsek. Hem trafikti, radardı, insan kalabalığıydı uğraşıp durmayız. Benim aklım Latmos dağında kaldı vallahi.
%100 doğru, sanki bu motoru alınca hepimiz Chris Birch falan olacağızMotor daha kullanılmadı ki, videosuna bakarak herkes olumsuz yorum yapıyor.
Yer açıklığı az daha yüksek olsaydı bu sefer sele yükselecekti, ağırlık merkezi yükselecekti, -özellikle kısa boylular yeni başlayanlar için- kullanım zorlaşacaktı. Düzgün bir preload/compression ayarıyla ayarlanabilecek bir şey.
Bu tip motorları alanlar ne kadar hard arazi kullanıyor, kayadan kütükten atlıyor, dereden geçiyor ki zaten? KLE'nin ergonomiği tasarlanırken KX serisinden de ilham alınmış, insanlar kullandıkça görecekler.
Ben de onlar olduğunu düşünmüştüm.Abi tanıştıracaktım Sizi fakat yazın Senin yanına geldiğimizde Saros'da yazlıktaydılar ailecek. Hatta hatırlarsan arkadaşımın eşi, Senin bizi götürdüğün Meyhanenin de müdavimi çıkmıştıBir dahakine denk getiririz umarım.
Kuru ağırlık = 175Kg. Yaş Ağırlık 192Kg. / 51 hp-10,000 rpm / 31.7 lb-ft - 7,500 rpm
Beklenen bu değildi. Daha düşük ağırlık - daha sakin alt devirleri dolu motor - yani KLX/KLR arası yeni bir sentez...
Piyasada CF450 Ibex gibi rakibi var. Amerika piyasasında birbirlerini yiyorlar. Şimdi gelir birileri yine Çin malı diye başlar ama neyse
Bu arada gelir de 2.elde uygun fiyata bulursam kaçırmam.
%100 doğru, sanki bu motoru alınca hepimiz Chris Birch falan olacağız
![]()
Alt yapı burada.
Gözümde neler canlandı neler, amma velakin gerçekler acıtıyor. Onu bir donatırsın üff...Şaseyi görünce gözünün önündek KX canlanmadı mı ?![]()
Test inceleme videoları düşmeye başladı, iİpanya'da lansman yapmışlar, Almanya'da satışı başlamış. Buraya Nisan sonu bekleniyor.Gözümde neler canlandı neler, amma velakin gerçekler acıtıyor. Onu bir donatırsın üff...