ateşleme sorunu

öncelikle herkese iyi geçeler arkadaşlar bende minsk 125e 97model motor var gecen gunlerde binerken statörun vıdaları gevşemış ve yerınden cıktı tabı cıkınca beyınden kabloları falan toplayıp komple soktu attı içindeki sargıları buldum hepsini değiştirdim kablolarıyla birlikde bağladım denedim elektrik uretiyo ama ateşleme yapmıyor sizce sorun ne olabilir kabloların yerlerini bilmediğim için yanlışda bağlamış olabılırım neyin nereye bağlandığınıda bilen varmı şimdiden teşekkurler

öncelikle herkese iyi geçeler arkadaşlar bende minsk 125e 97model motor var gecen gunlerde binerken statörun vıdaları gevşemış ve yerınden cıktı tabı cıkınca beyınden kabloları falan toplayıp komple soktu attı içindeki sargıları buldum hepsini değiştirdim kablolarıyla birlikde bağladım denedim elektrik uretiyo ama ateşleme yapmıyor sizce sorun ne olabilir kabloların yerlerini bilmediğim için yanlışda bağlamış olabılırım neyin nereye bağlandığınıda bilen varmı şimdiden teşekkurler

Büyük ihtimal yanlış bağladın.bende de şu durum oldu.yeni far aldım komple.değiştiriyorum kablolardan birini yanlış bağlamışım kısa far yanıyor uzun far yanmıyordu.sonra uzun far kablosunu yanlış bağladığımı fark ettim.dene ye deneye doğru kabloyu bulmuştum.ama dikkat et şaşe yaptırma.

bende öle zannediyorum buyuk ihtimal yanlış bağlandı ama genede beyne giren kablolarınyerini cözsek parça ayarlarız bi şekilde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bağlantı hatası olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar