Ateşleme sistemi şeması lazım yardım lütfen

Öncelikle merhaba arkadaşlar forumu bayadır takip ediyordum fakat yeni kayıt oldum Arkadaşlar bn bir mini chopper yaptım ve Ateşleme sistemi şeması lazım elimde motoru sadece çalıştıracak kadar kablo istiyorum elımde marş motoru akü role konjektör ve sanırım bujiye gıden bırde bobin var yardım lütfen (roleden çıkan kablo 4lü yani elektriği hangi pin de alıcaz )şimdiden teşekkürler:rendeer: bu arada Motor Kastino 50cc belki yardımcı olur

statörü biraz anlatırmısınız kaç çıkış var birde renkleri bide motor 4 zamanlımı eğer öyle ise öncelikle statöre bakın kıl sargı varmı eğer varsa motor sargıdan ateşlemelidir yoksa aküden birde beyin kaç girişli bunu yazın gerisini anlatayım çizer yollarım birde okuyucudan 1 kablomu geliyo 2 mi

Roleden cıkış 4lü motor 2 zamanlı ufak bir scooter role ve konjektörden çıkışlar 4lü renklere suan bakamadım ama yarın yazarım beyinden 1 çıkışvar oda marşmotoruna gidiyorsanırım

Son düzenleme:
Roleden cıkış 4lü motor 2 zamanlı ufak bir scooter role ve konjektörden çıkışlar 4lü renklere suan bakamadım ama yarın yazarım beyinden 1 çıkışvar oda marşmotoruna gidiyorsanırım

abi kusura bakma 2 zamanlıdan hiç anlamam 4 olsaydı çizip yollayacaktım

ok canın sagolsun yokmu arkadaşlar baska elektrikten alayan bırı koskoca forumda:S yardım lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar