ateşleme bobini

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ateşleme bobini sipariş vericem ama benim motor çin malı olduğundan marka uyumlu olmuyor tabi :mrgreen: ateşleme bobini girişleri aynı bi ürün sipariş versem yeterli olurmu yoksa başka unsurlarada bakmam gerekiyormu yani ateşlemesi falan yeterli olurmu bu arada buji marka model ngk dr8es-l

Bobin deme bana ahh ah. R6'da değişmem gerekiyodu. Bir adet plastiğine 440 TL vermiştim.

Arkadaşlar ateşleme bobini sipariş vericem ama benim motor çin malı olduğundan marka uyumlu olmuyor tabi :mrgreen: ateşleme bobini girişleri aynı bi ürün sipariş versem yeterli olurmu yoksa başka unsurlarada bakmam gerekiyormu yani ateşlemesi falan yeterli olurmu bu arada buji marka model ngk dr8es-l

ateşleme bobini değiştirme sebebiniz nedir acaba ? yani nasıl bir sıkıntıyla karşılaştınız ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kablosu çok kısaldı birde yıkanınca çalışmıyor bujiyi değiştirerek denedim hep bu sefer bobini değiştireyim dedim

bobin yerine buji piposunu degistirin. sorumunuz ortadan kalkar. ngk buji pipolari tanesi 25 tl gibi bir rakamdi son aldigimda.

bu degisiklikten sonra da sorununuz devam ederse bobini degistirirsiniz. bobine kolay kolay bisey olmaz pipo catlamistir su aliyordur.

kolay gelsin.

anladım... benim cbr'ımda sabit gazda hafif bir tekleme sorunu var. forumlarda buji bobiniyle ilişkili olabileceği söylenmiş, o yüzden benzer bir problem mi diye merak ettim. kolay gelsin, konu up olsun :cat:

Ahhh cg ahh.Ateşleme bobinini 15 TLye almıştım.Buji piposuna da 2-3 lira mı ne vermiştim...

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Oksijen sensörünü bilemem ama ben benim motora araba ateşleme bobini taktım. Uymuyor diye bir şey yok. Canavar gibi de çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar