Ateş Ben & Yamahalar Titreyen Gölde

geçen pazar hava süperdi ve atladık Ateşle sorgun titreyen göl mevkiine
önce biraz cros yaptık ormanlık alanda yz manyaktı tabii ki ölüm makinesi diye boşuna dememişler yani :pl: Ateş profi tabii kum engel dinlemeden gidiyo bende ybr ile arkadan takip bir ara bana verdi al kullan diye manyak tırsdım resmen altımda sanki rodeo için hazır bir boğa var. Dedim al motoru ben süremicen (motor düşürenindir :cherry: ) sonra göl kenarında biraz dinlendik ve ordan motorları yıkamaya gitdik
güzel bir gündü umarım ilerde daha fazla kişi çıkıcaz gezilere
videolarda vardı ama net çıkmamaış TT Ateşin showları ve benim tırsarak motor kullanmam
resimleri sırası ile atıyorum
27032005209pp.jpg

27032005409kx.jpg

2703200505md.jpg

27032005306rx.jpg

27032005904jt.jpg

2002200501vb.jpg

27032005509dq.jpg

27032005601ou.jpg

güzel bir gezi olmuş.yine hüzünlendim yalnız başıma.ne zaman katılabilecem bu birlikte gezilere allahım böhaaaaaaaaauaaaaaaaaaaa :salut:

Ateş ufak tefek TIFIL bir adam. O yüzden resimlerde motorun üzerinde sinek gibi çıkmak istememiş :flower:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
guzel gezi olmus beyaz lastikli ybr fena olmamıs :cat:

YZ400F e ben Remote Control taktım öyle maket motorlar gibi dolaştırıyorum :) Maksat sıkılmasın garajda hava alsın yavrucak.Onunda Canı Var!?!?

Yaw ben motosikletimle fotograf cektirmeyi pek sevmiyorum.Daha dogrusu ''Aha bu ben bu motorda bana ait karizmayasa karizma'' havalarına pek girmeyi sevmem.1 yılda 5 motosiklet değiştirdim daha hiç birinin üzerinde çekilmiş 1 tane fotoğrafım ok! (Walla!) :flower:

murrat' Alıntı:
Ateş ufak tefek TIFIL bir adam. O yüzden resimlerde motorun üzerinde sinek gibi çıkmak istememiş :flower:

Ben daha yorum yapmam.. Çamura yatmayalım ATEŞ bey :cherry:

Ates' Alıntı:
''Aha bu ben bu motorda bana ait karizmayasa karizma''

havalarına pek girmeyi sevmem.1 yılda 5 motosiklet değiştirdim daha hiç birinin üzerinde çekilmiş 1 tane fotoğrafım ok! (Walla!) :flower:

1 yılda 5 motor deiştirdim diyon utanmadanda bunu karizmadan saymıyonmu :p

Karizma değil olm kepazelik! :santa: Demek ki tutarsız ve maymun iştahlı bi adamım.(Dürüstlüğün bu kadarı!?) Neyse yakından doğruyu bulacağım ve şaşmayacağım sanırım (Ducati :cherry: ) Bu sayede Kullanmadığım motor kalmadı anasını satim! Ama iyi oldu deneyim full+full :cherry:

Plaka mı ? Oda nesi? (Special Cross Motosiklette Plaka Olmaz+Far Olmaz+Stop Lambası Olmaz+Sinyal Olmaz+Akü Olmaz+Elektrik Tesisatı Hiç Olmaz = OLMAZ OĞLU OLMAZ)

Adamlar Motordan ne var ne yok söküp 104 Kiloya indirmişler birde içine 55 beygir koymuşlar.Keihin 39 MM eXuPlı Karbüratörde var moto 5. vitese atana dek tek teker gidiyor. :king:

İddaa ediyorum YZ400F'deki ivmelenmeyi birebir yaşayacağınız bir kaç motosiklet var. Hayabusa ve 1000 RR birazcık yaklaşabilir sanırım.104 kilo diyorum farkında mısınız? YBR'den hafif! Motosiklet Full Alüminyum ve Magnezyum imalat :cat:

Ha birde motorda Anahtar Manahtar Gidon Midon Kilit Milit adına hiç birşey yok. Çalıştır götür motoru! Tabi motoru satın aldığım adam bile motoru zor çalıştırıyordu :sunny: Nasıl çalıştırıp çalacaklar orasıda ayrı konu :cherry: Farklı bir ateşleme mekanizması var motosikletin.Dedim ya tamamen Special!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar