ATEŞ ATAN R25 EGZOZU YAPMIŞLAR

O ses R 25'den mi çıkıyor? yoksa arkadan bir 4 silindirli dublajmı yapıyor?:mrgreen: Sesi çok güzel motorun yoldan geçerken ki sesi müthiş.Egzozun markası ne bu arada?

Çorum İl Temsilcisi
Bu nasıl motor yahu. bırakın abi eksoz ateşi falan istemeyin bunda. bizim dandik çinliler bile en ufak gaza basıp bıraktığında silah gibi ateş ediyo. Eleman patlatacam diye 20 saniye uğraştı :queen:

Benim cgdeki sharkla yokuş aşağı inerken düşük devirde hafif kastirsam makinalı tüfek gibi oluyor buda ates mi :D

Benim Cg de 100-110km hızdan motor frenine bırakırsan 60km civarına düştüğünde egzoz patlatıyo kendi kendine.

Çorum İl Temsilcisi
Benimki ısınınca patır patır ama stock eksoz var sadece az bi ses çıkıyor

sesi çok güzel motorun aşık etti beni kendine :) de adam 20 sn uğraştı göstermek için :D

Egzoz'dan ateş çıkması iyi bir şey değildir...
Bir de marifet gibi konuşuyorsunuz garip.
Ayrıca Bu tip egzoz ile kadıköyden geçen 2 R25'in arkasından herkesin küfüt ettiğine şahit oldum.
Hiç bir 2 silindirli makine 4 silindir sesi vermez. Vermediği gibi rahatsız edici bir hal alır. İnsanları rahatsız etmeyin...

Forumdan da takip ettiğim kadarıyla, r25 egzoz ve alev kelimelerini görünce arkadaşın profiline dikkat etmememe rağmen, kesin adanadandır video diye düşündüm. Bu da mı tesadüf? :mrgreen:

Olmazsa olmaz bir şey herkes almalı birer tane...

Videodaki arkadaşın trafik akan yoldaki gidişine bir bakın. Sonra aradan bir araç çıkıp çarptığında adama küfrederler.

Yinemi ADANA :santa: Not.görüldüğü gibi rodajı gece yapıldı motor boğulmasın diye :p

bu arada kel alaka olacak...

Mengu16 ve MeNGuC ayrı kullanıcılarmış. Ben kullanıcı adı değiştirdi sanmıştım, kusura bakmayın :) ikisini alt alta görünce jeton düştü :)
sevgiler arkadaşlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar