Atatürk'ü Anma Enduro Yarışı Adana'da yapıldı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü'nün düzenlediği "Atatürk'ü Anma Enduro Yarışı" yağmur ve olumsuz havaya rağmen büyük bir katılımla yapıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun desteğiyle Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği "Atatürk'ü Anma Enduro Yarışı"nın başlangıcı, Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Rüzgarlı Tepe parkurunda, Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan tarafından verildi. Adana, Ankara, Mersin İstanbul ve Antalya'nın Kemer ilçesinden toplam 52 sporcunun katıldığı yarışları çok sayıda kişi izledi. Yarışlarda sporcular zorlu parkurda kıyasıya mücadele ederken, izleyiciler de heyecanla yarışmaları takip etti. Adana'da ilk kez düzenlenen yarışlarda alınan sonuçlar şöyle;

Genel Klasman:
1-Burak Özdemir,
2-İsmail Özgül,
3-Mehmet Özdemir.

E1 kategorisi:
1-Zafer Yılmaz,
2-Tayfun Canlı,
3-Kanber Tura.

E2 kategorisi:
1-Burak Özdemir,
2-İsmail Özgül,
3-Bora Duman.

E3 kategorisi:
1-Mehmet Özdemir,
2-Murat Yazıcı,
3-Ertan Coşanay

Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu

Ekli dosyalar

• cukurovamotoenduro2012.jpg
    cukurovamotoenduro2012.jpg
    58.3 KB · Görüntüleme: 17,520
vay be gecen hafta gittik hazırlık yapıyorlardı bu haftada yagmur nedeni ile yarış iptal edilmiş diyodum kendi kendime ama yapılmış ve ben kacırdım:pr:

vay be gecen hafta gittik hazırlık yapıyorlardı bu haftada yagmur nedeni ile yarış iptal edilmiş diyodum kendi kendime ama yapılmış ve ben kacırdım:pr:

Birader,
Anca senin gibi tatlı su motorcuları yağmur, çamurda program değiştirir.:p
Sonra böyle kaçırısın işte. Bende İstanbul' daydım. Sağlık olsun seneye beraber gideriz inşallah.:cat:

Atatürk endurocu muydu? Niye öyle bi organizasyon yapmışlar...Kemal Merkit anısına olsa anlayacam da...neyse...

anılabilir ama bu tür organizasyonlar genelde o dalda adı sözü geçen kişilere ithafen yapılır...şaşırdım sadece...

amacim polemik yaratmak degil kusura bakmayin. bu kadar kosu, yuruyus, futbol, basketbol turnuvalari yapiliyor Ataturk'u anmak adina ve hicbiri O bunlari yapiyor diye yapilmadi. konunun ozu zaten adinda yatiyor. Ataturk'u anma yani bir vesile ile bizlere veda ettigi gunde Atamizi hatirlamak. Kemal Merkit icin de ayri bir gunde bir organizasyon yapilabilir ve bu motosiklet ile ilgili olmak zorunda da degil. Kemal Melkit ormani olusturup hep beraber agac dikmeye gitsek fena mi olur? saygilar.

amacim polemik yaratmak degil kusura bakmayin. bu kadar kosu, yuruyus, futbol, basketbol turnuvalari yapiliyor Ataturk'u anmak adina ve hicbiri O bunlari yapiyor diye yapilmadi. konunun ozu zaten adinda yatiyor. Ataturk'u anma yani bir vesile ile bizlere veda ettigi gunde Atamizi hatirlamak. Kemal Merkit icin de ayri bir gunde bir organizasyon yapilabilir ve bu motosiklet ile ilgili olmak zorunda da degil. Kemal Melkit ormani olusturup hep beraber agac dikmeye gitsek fena mi olur? saygilar.
kafanı yorma polemik yok fikir paylaşımı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar