"Atatürk öldü biliyor musunuz?"

Öğretmeninden Atatürk'ün öldüğünü öğrenen bu 7 yaşındaki bu minik kız çocuğu annesinin telkinlerine rağmen bir türlü ikna olmuyor. Atatürk'ü çok özlediğini ve ölümünden duyduğu acıyı minik gözlerinden akan yaşlarla, dudaklarından çıkan ve yürekleri sızlatan kelimelerle anlatıyor.[MEDIA]mms://haberav.mynet.com/hv/elif65.wmv[/MEDIA]

Atatürk öldü diye ağlayan bu ufaklık herkesi ağlattı. Televizyonları başında bu görüntüleri izleyenler minik kızın gözyaşları karşısında kendilerini tutamadı.

Beyaz Show'da yayınlanan bu görüntülerde 7 yaşındaki minik bir kızın Atatürk'ün ardından döktüğü gözyaşları var. Daha ne kadar büyük bir lider olduğunun farkında olmasa bile Atatürk'ün ölümüne ne kadar üzüldüğü sözlerinden gözlerinden akan yaşlardan belli olan bu minik kız 10 Kasım'da öğretmeninin "Atatürk 70 yıl önce öldü" sözleriyle sınıfça ağladıklarını gözyaşları içinde anlatıyor.

alıntı... mynet

tüylerim diden diken oldu... bu görüntüleri izleyince eğitimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz...

afferin ANNE ve BABA'ya...

nasıl eğitim verdiler,nasıl bir sevgiyle aşıladılarki; bu ufaklık böyle göz yaşı döküyor...

her yaşta eğitim şart...

gerçekten de gözlerim yaşardı saf ve tertemiz bi yürek

bu videoyu milyonların izlemesi şart...

kurban oliyims enin gözyaşlarına kuzum benim :salut::salut: allahım ailesine bağışlasın yavruyu :)

canım benim ya....
tüylerim diken diken oldu izlerken ve görmemiş olmama ragmen ATAMIZI çok özledigimi bir kez daha anladım.
bu çocuk gibi anlasa herkes ATAMIZIN değerini

oyyy yerim ben seni canım benim sen nerden biliyosunki nerden tanıyosunki maşallah kırk bir bin kere..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte duygusal bir an! ve küçük büyük fark etmeyen içimizdeki atatürk sevgisi ..

Bilinçsizce, milyonların sahip olamadığı bir bilince sahip bu güzellik.. Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ve onun ilkelerinin değerini bilemeyen toplumumuza tokat gibi bir karşılık aslında!

Allah(c.c) ona ÖZGÜRCE yaşayabileceği bir hayat nasip etsin..

Haberlerde seyrettim. Yaşının 7'den ufak olduğu söylendi diye hatırlıyorum. Gözlerim doldu. Allah'ın bu sevgiyi bilinçli bir şekilde ilerletmesini umut ediyorum. ATATÜRK'ü yine saygı ile anıyorum.

Süper Moderatör (BBRR)
ben 6 yaşında bir kız babasıyım
bu kız 6 yaşından ufak 4 bilemediniz 5 yaşında
bu yaşta çocuklarda ölüm mevhumu yoktur. ölümü sizin bizim gibi algılayamazlar .
dedesi öldüğünde dedesini çok seven 9 yaşında bir çocuk için pisikyatırdan yardım istedik nasıl anlatacaz diye .. adam 1 saat bize bu yaşta dahi bir çocuğun ölümü soyut olarak anlamasının imkansız olduğunu söyledi.

bu bilgiler ışığında bu çocuğu hayretle izledim ..en azından anlıacak kapasitede olanlara örnek olur :bounce:

yawvrum benım ya allah annesıne babasına bagıslasın ufaklıgı,,,,,,gözlerım doldu::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: yapmakyan baska bısey bulamıyorum ailesine

canım çok tatlı bi kız maşallah benimde ağlıyasım geldi:salut:paylaşımına saol

ne kadar tatlı bir kız ya maşallah çok sevimli :mrgreen: teşekkürler paylaşım için...

bundan çok bahsettiler ama bir türlü izleyememiştim.

qerçekten çok değişik bir wideo. o nası bi duyqulanma we sahiplenmedir. şaşırmamak elde deil. cidden tarifi yok.

HELÂL !

yaa ben sana ölürüm ölürüm
büroda hepimiz ağladık yaa
ailesini ve öğretmenini tebrik ediyorum
geçen gün tv de izledim 5.sınıfa gelmiş yani yaklasık 11-12 yaşlarında bi kız daha atatürkün kim olduğunu bilmiyodu :farao:
ne yapmalı nasıl etmeli bilemiyorum ama bi şekilde şu ufaklıktaki sevgiyi herkese aşılamalı :rendeer:::biggrinn::160::

Damlacık kadar gönlüne bir ummanı yerleştirmiş.
Ama Öldü diyor ya şu yavruya bakın.:pale::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar