Atatürk Fenerbahçe'liydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ataturkvefenerbahce4jn.jpg

:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Polemiğe gerek yok çünkü bu sadece Fb kulübünü ziyaret ettiğini vede basarılarından dolayı tebrik etiiğini gösteren bir belgedir.
Bir ülke Cumhurbaşkanının bir spor klübünü ziyaret etmesi ve oraya gittiğinde başarılarından dolayı tebrik yazısı yazması o takımı tuttugu anlamına gelmez.....
Varsa elinizde klüp üyeliğini belgeleyen bir döküman o tabiki polemiğe gerek bırakmayacaktır.
Benim elimde olmamasına ragmen Atatürk için BEŞİKTAŞ ile alakalı bu tip bir belge oldugunu biliorum.
S&S

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Futboldan hayatta anlamam ama mantığım şunu söylüyor ;

Koskoca bir lider herhangi bir takım yada dernek yada başka birşeye üye olmaz veya onu desteklediğini söylemez. Çünkü bu diğerlerini kırar ve üzer. Sakın şu bu diye örnek göstermeyin, Atatürk zekası bunu yapmaz. Bence Atatürk hiç bir takımı tutmuyordu, yada tutsada bunu belli etmezdi.
Ayrıca adamın başka işi yokmuydu Allah aşkına :farao: :farao: :farao: :farao:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ellerine sağlık Eyong
bence de böyle bir adamın magazin malzemesi yapılması kesinlikle yanlış:jocolor:

Super Moderator
Eyong' Alıntı:
Koskoca bir lider herhangi bir takım yada dernek yada başka birşeye üye olmaz veya onu desteklediğini söylemez. Çünkü bu diğerlerini kırar ve üzer. Sakın şu bu diye örnek göstermeyin, Atatürk zekası bunu yapmaz. Bence Atatürk hiç bir takımı tutmuyordu, yada tutsada bunu belli etmezdi.
Ayrıca adamın başka işi yokmuydu Allah aşkına :farao: :farao: :farao: :farao:
Eyong'a tamamen katılmakla beraber böyle büyük bir liderin tek kulübü ziyaretinin de mümkün olmadığını belirtmek istiyorum.(Her ne kadar o kulübü desteklese veya desteklemese de.)
Bu 14.12.1930 tarihinde kendi imzaladığı resmini de herhangi bir Galatasaraylıydı iddiası veya bir polemik yaratma çabası gütmeden yayınlamak istiyorum.
atatbr7le.jpg

Ayrıca eminim Atatürk ve Beşiktaş ile ilgili de bunlara benzer bir kaynak vardır.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Benimde sölediğim bu yaklasım zaten..Bencede bu konunun fazla uzamaması gerekir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
mevzuya bak yaa

izmir liler uyumayın.fenerbahceli olaraktan M.K.Atatürk fenebahceli olduguna inanıyorum....
***ancak konuya soyle bakalım.göztepe spor klübü taraftarıdır(esi göztepelidir.)
yada karsıyaka lıdır diyebiliriz.karsıyaka ya sevgisinden annesinin mezarı oradadır.
Bu konu uzarrrrr gider...

Forumdan Uzaklaştırıldı
sacmaliklari dinlemeye devm edelım bakalim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu kadar boş tartışma yeter, konuyu kitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar