atari-pinpon-langırt-bilardo-bowling-Buluşması(04HAZ PAZAR)

yav kanka sabahın köründe geliyomuşun...neyse bakarız bi çaresine...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fb yi hemde bizim stadın üstüne yazmışın bide bana gel diosun...:pr:

ben denizliden geliyom yaaa siz ordasınız yaaaa metehan kanka böyle birsey yapacak gelmiyecem haaaa

mete_han kanka gel sen denizliye yerleş

tavsiyelere hiç açık değilsiniz anlaşılan.
nedir bu tutum anlamadım. böyle dediğim dedik olmaz ki!
sadece bir öneriydi benimkisi, sabahtan akşama kadar langırt oynamak gondola binmek pek cazip gelmedi açıkcası.
daha farklı bir plan yapılmış olsaydı daha fazla rağbet görebilirdi.
bu karar hep birlikte verildiyse saygı duyarım.
ama sizin de benim düşünceme saygı duymanız gerekirdi.
iyi eğlenceler.

abi zevk meselesi bu...kimseye zorla gel diyemezsinki..kendi çapımızda takılırız...

lespaul anlamadım abi...ne fikir sundun...sadece saatle alakalı erken demiştin...başka takıldığın bişey varsa söyle düzeltelim...

saat bence erken, biraz daha geç olsaydı o zaman daha zevkli olabilirdi.
çünkü öğlen 1de bişeyler oynamaya başlayıp ne kadar devam edilebilir ki? bu benim düşüncem tabi.

Savaş abide demişti ya...o zaman saati 2 yada 3 e mi alsak...millet kafasına göre takılsın abicim...canı sıkılan ayrılır zaten...sen kaç öneriyosun...

abi aslında bu akşam kaça kadar takılacağımıza bağlı veya ortalama kaç saat takılacağımıza bağlı.
atıyorum 4 saat takılacaksak, akşam 22:00'da ayrılacaksan saat 18:00 de buluşmamız uygun olur. bu bir örnek.
geziyi organize eden sensin bişeyler düşün abicim ne bilim:)
mesela 4 saat takılmak yeter de artar bence. akşam 8 ya da dokuz gibi ayrılacaksak da, o zaman akşam 4 veya 5 gibi bulumak uygun olur.
4 saat yeter de artar derken yanlış anlaşılmasın, MT ile bütün günümü geçiririm ama oyun oynamak için 4 saat civarı yeter gibi:)
bir de şöyle birşey olabilir, bowling turnuvası gibi bişey yapılabilir. Sinanpaşa Pasajının en alt katında güzel bir bowling salonu var. ayrıca langırt, atari gibi başka oyunlar da var. ama asıl olarak orası bowling salonu. 21 nisanda sanırım böyle bir bowling turnuvası yapılmıştı. yine benzer birşey yapılabilir.
ben karışmak istemiyorum metehan abi, fikir vermek için söyledim.
senin gezin abi, karışmak bana düşmez.
sadece fikirlerimi söylemek istedim.:)

mete_han' Alıntı:
Sinanpaşa Shopping Centerın alt katında atari masa tenisi langırt oynayabileceğimiz yer var...galiba bilardoda vardı...ayrıca bowlıng oynamak isteyenler yine Sinanpaşa Shoppin Centerın başka bir kısmında

bowlıngde demiştim okumadın galiba dostum...abicim benim organizasyonum diye bişey düşünmedim...saati biraz ileri alırız...no problema...ama serbest olsun istedim...isteyen istediği yere gitsin hesabı...serbest alan...gelen buyursun gelsin abi maksat...masa tenisi patlatmak...saat konusunu size bırakayım o zaman...:wiinkk:

yok abi okumuştum onu zaten, o iyi diye söyledim tekrar.
aktivite güzel zaten, benim ifadem sadece saat konusunda.
tamam o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar