Ata'mızı Saygıyla Anıyoruz... 10 Kasım 2007

sabahh kanal d de Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hnaımla ilgili çok güzel bir belgesel niteliğinde program vardı
nette varsa izlemenizi tavsiye ederim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Acaba diye düşünüyorum.... Kurduğu Cumhuriyet gerçekten o güne layık cumhuriyetmi?... Layık olabildikmi?....

Sonrada hiç sanmıyorum.... Beklediği özlediği Cumhuriyet bu olmasa gerek diyorum....

Kim bilir ne kadar kızıyordur bize?...

10 yılda aldığı yolu 70 senede alamadık.... Yazıklar olsun bize.......:pr:

Moderatör (forrap)
İş Bankasına helal olsun.Böyle bir video görmedim daha önce:pale: Çok mükemmel yapmışlar.
Reklam için kullanılmış olması ayrı bir konu,ancak ortadaki eser mükemmel.Teşekkürler bu videonun çekilmesinde emeği geçenlere.
Çok güzel gerçekten..
Duygulanmamak elde değil.
[yt]6K9vMIFVC3U[/yt]

Sorun yaşayanlar için direkt link;
http://www.youtube.com/watch?v=6K9vMIFVC3U

:salut: Ne kadar üzgün olduğumu, neler hissettiğimi, göz yaşlarımı sizlere gösteremem ve anlatamam. Hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum. Yüreğimden hiçbir zaman Mustafa Kemal ATATÜRK, Bayrağım, Vatanım ve Milletim eksik olmayacaktır. Saygıyla anıyorum ve yaşadığım sürece anacağım.

1930 Kasim Mustafa Kemal ATATÜRK Sivas Lisesi.

Son düzenleme:
İtiraf etmeliyim ki gün geçtikçe Atatürk'ün değerini daha çok anlıyorum...
:) :rendeer:

şimdi...

duygusal fikir beyanında bulunmamak için kendimi zaptetmeye çalışarak yazıyorum,

bir millet(TÜRK milletinden başkasına nasip olmadı) gönlünde en yüksek mertebeye ulaşmış liderini 70 yıl sonra dahi aynı heyecan ile ve değerine katbekat değer katarak
gönlünün en müstesna en bakir yerlerine koyarak sevmemiş bunu başaramamıştır.
bu onur sadece TÜRK ulusuna verilmiştir.

.......................................................................................................

sadece önyargılardan uzak ve büyük bi cesaret ile ATA'yı anlamaya çalışın,
farkedeceğiniz ilk şey şahsi mevcutidiyetinizin nedenidir. :wiinkk:

"Efendiler,
Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için, mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

Gazi Mustafa Kemal
6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi

Sevgi, Saygı ve Minnet duyguları içerisindeyim:) Rahat uyu büyük önder, sen demedin mi ''İlelebet Payidar Kalacaktır'', verdiğin görevlerin peşinde, gösterdiğin yolların izindeyiz:)

Bu yazının aynısını bulup yazıcaktım,eline sağlık MUzo'cum.
Atam,anıyoruz,arıyoruz....

İş Bankasına helal olsun.Böyle bir video görmedim daha önce:pale: Çok mükemmel yapmışlar.
Reklam için kullanılmış olması ayrı bir konu,ancak ortadaki eser mükemmel.Teşekkürler bu videonun çekilmesinde emeği geçenlere.
Çok güzel gerçekten..
Duygulanmamak elde değil.
[yt]6K9vMIFVC3U[/yt]

Sorun yaşayanlar için direkt link;
http://www.youtube.com/watch?v=6K9vMIFVC3U

Şu video okadar çok şey anlatıyorkiii.....

Videonun hazırlanmasında emegi geçenlerin eline saglık. Oldukça anlamlı bir video.

Paylaşım için tşk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar