Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim geçersin niye geçmeyesin, yazılı sınav soruları heryerde var. bi kaç test çöz öğrenirsin hepsini çok basit. Sürüş sınavına gelincede da birşey değil. kursta sana 30 dk eğitim versinler onuda geçersin. Ama bu eğitimle trafiğe çıkmassın inşallah bi yerlerde adam akıllı bi eğitim al. sonra sabah ezanının peşine etrafta turla, etraf sakin olur trafik az olur... gittikçe tur attığın saatler sabah ezanından öğle ikindi akşam yatsı ezanlarına doğru kayar zaten
İnşallah.Direksiyon sınavı dert değil tanıdık gireceği için sıkıntı yok.Ama yazılı sınavdan biraz tedirgin oluyorum.İlk yardım ve çevreden geçerimde motor bilgisi ile ilgili hiç birşey bilmiyorum Çalıştığım için vakitte bulamıyorum.Haftada 3 gün gece 3 gün gündüz çalışıyorum uyku düzenim yok.Anca izinli günümde tüm gün uyuyorum çalışmak için pek vakit bulamıyorum ama bulmak zorundayım ki ehliyeti alabileyim.
Hoş geldin.
Sınava neden tanıdık giriyor?
Motoru da mı tanıdık sürecek?
Git adam akıllı eğitimini al, kendi motorunu kendin sür.
Sınavda sormazlar mı adama kimliğin nerede diye.
Yazılı sınav da öyle zor bir şey değil.
Bir iki gece yatmadan örnek soruları okusan zaten geçersin.
Hoş bulduk.
Ben arkadaşın abisinin tanıdığı sürücü kursuna yazıldım.Diğer 3 sürücü kursu 450-500 TL istediler.Yazıldığım ise tanıdık vasıtasıyla 350'ye indirdi.Bende o sayede kayıt oldum.Ondan sonra arkadaşın abisinin çalışan elemanı var.Meğersem kendisi direksiyon sınavlarını kendisi yapıyormuş.İki tarafta da çalışıyormuş.Zaten adam bana adam gibi eğitimimi vericek.O konuda hiçbir sıkıntı söz konusu değil.Zaten ben 2 sene honda activa sürdüm , 3 aydırda fizy'im var.Motor kullanmaktan yana sıkıntım yok.
Yazılı sınav soruları için evet haklısınız.Bizim bir müdürümüz var o da şey demişti geçmiş 3-5 ayın sınav sorularına bak % 80'i aynı çıkıyor demişti.Doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum ama aralarında rastladığım aynı soruları görmüş oldum.Geçmek istiyorum ama gözüm korkuyor açıkcası.Sınavımda tüm soruları full yaptığıma emin bile olsam sınav sonuçlarına bakmadan içim rahat etmez.
Yorumlarınız için sağolun.
senin işin zor be atakan...
gerçekten zor....
sen daha kendini kontrol edebileceğine inanmazken, nasıl oluyor da bir aracı kontrol edebilmek için sınava girmeye kalkıyorsun?
saniyeler içerisinde karar vermen gerekecekken hem de,,,
işin zor
Çok haklısınız ama benim yapım öyle.Çok küçük bir olay olsun veya bir sınav olsun ben hep en kötüsünü hep olumsuzunu düşünürüm.Ya geçemezsem diye düşünürüm.Geçerim diye düşünmem.Kendimden olan birşey değil.Geçmeyi bende istiyorum ama sorular gözümü korkutuyor.Çalıştığım için vakitte bulamıyorum.İzinli günlerimde çalışa çalışa geçeceğim umarım.