Merhaba arkadaslar ben motoru 2.el aldim 17 binde daha. Distan bakinca cok afilli duruyor. Yani bi mekana gidince motor çevreye bi ben geldim yapiyor. Benden onceki sahibi akrapovic yan sanayi açık egzos taktirmis yani ben onun yalancisiyim (egzosun altinda by akrapovic yaziyor )yolda giderken patir patir duyuyorum ,ve yolda giderken dikkat cekmesi hosuma gidiyor. Buyuk motor kullaniyomusum gibi bi havasi var.Ilk izlenimim plastik aksami biraz dandik olmus. Biraz kurcaliyim dedim granajlari sokerken akla karayi sectim. Az zorladim hemen cit diye gitti. Onun disinda sinifinda cok seri motor 125 lik sinifta drift cbf ybr tokatlamisligim var.Parasina göre fazlasiyla keyif verici . Torklu seri bir motor. Sanziman siralamasi mondial honda vb gibi degil hepsi assagi.Orasi biraz insani sasirtiyor ama bir hafta kullandiktan sonra alisiyorsun . Benzin tüketimi bana oyle fazla gelmedi . Şehir ici kullanimda gaayet ekonomik iciyor. Kisacasi ilk izlenimim verdiğim paraya degdi. Tabi sonucta bu karşılıklı iliski meselesi sen motoruna bak oda sana baksin. Ben baslangic motoru olarak alan kisiyi üzmez seveni olur diyorum . Seytaniniz bol olsun .