ASYA POLO 50cc

Evet herkesin kafasındaki soru işareti 50cc motor alacağız hangisini seçelim B sınıfı ehliyet ile kullanılabilecek en ideal 50cc hem ekonomik hem atik şehir içi kısa mesafeler için ufak kasabalarda yazlık yerlerde kullanmak için biçilmiş kaftan buda bizim ufaklık iyi seyirler

JAjgEQ.jpg
[/url][/IMG]
OAjXdD.jpg
[/url][/IMG]
z5NzEj.jpg
[/url][/IMG]
GRjr1Z.jpg
[/url][/IMG]
y5kOnj.jpg
[/url][/IMG]

H.olsun kimse sormadan bu şerefe ben layik olmak istiyorum kaç basıyo bu alet ve yakıt tüketimi memnuniyet servis yedek parça ne durumda :wiinkk:

80km/h yapıyor yakıt yok 6lt depo var herhalde yılda bir kez dolduracağım o kadar az servis ilgili yedek parça var ve ucuz

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

Çok yakışıklı kerata

teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

motor + kask 2.500tl evet fiyat biraz abartı gelebilir ama yakıt ve B sınıfı ehliyetle kullanım söz konusu olduğunda inanın sonuna kadar bu paranın hakkını veriyor.

Hayırlı olsun , sevimli fındık faresi , atiklik konusnu açarmısnız?(lambalarda araçlardan 1 adım öne geçebiliyormu) Sürüşte toplam yük kaç kg? artçı ile vaziyet ne alemde? , 4 zamanlımı? ruhsat/plaka/sigorta maaliyetleri , uyarsa şeher içi için düşünüyorum.

Hayırlı olsun , sevimli fındık faresi , atiklik konusnu açarmısnız?(lambalarda araçlardan 1 adım öne geçebiliyormu) Sürüşte toplam yük kaç kg? artçı ile vaziyet ne alemde? , 4 zamanlımı? ruhsat/plaka/sigorta maaliyetleri , uyarsa şeher içi için düşünüyorum.

atiklik bir 125cc scooter gibi değil ama hantalda değil ışıklarda ilk çıkan ben oluyorum.

sürüşte toplam yük ben 92 kiloyum monttu kasktı ıvır zıvır ağırlık 95i yuvarlar yokuş düz bana mısın demiyor.

artçı ile vaziyet aslında beni çok şaşırttı diyebilirim ben yerinden bile kalkmaz sanıyordum ama gidişinde hiçbir değişiklik olmadı (SADECE DÜZ YOLDA YOKUŞ CIKMAZ) yokuşu denemedim ama motorun canı çıkar yokuşta artçıyla ama düzde normal.

evet motor 4 zamanlı 50cc karbüratörlü elden ayaktan marşlı on arka kampana fren 6lt yakıt deposu sele altı bagajı bir kask kilit ve eldiveni rahat alıyor artı 2 tanede bez var on göğüste iki tane 1.5lt pet şişe alacak göz mevcut hem ön göğüste hem selenin önünde iki tane askı var poşet vs. asmak için.

ruhsat plaka (ben muameleciye yaptırdım) 260tl / sigorta 1039tl Anadolu sigorta 50tl indirim yaptılar 989tl ye geldi tüm sigortalar almış başını gitmiş yaş 31 ikamet İstanbul belki de ilin büyük önemi vardır İstanbul da her şey pahalı diğer illere göre bu aşikar ama genel anlamda sigortalarda bir artış söz konusu karşı tarafın değer kaybını ödeme muhabbetinden kaynaklandı diyor sigortacılar.

Motorun canını almazsan fıtı fıtı gezmek için çok keyifli olur, pek arıza da yapmaz. Motorun parasının yarısı kadar sigorta ödemek cidden saçmalık. 200 lira falan çıksa sigorta babam yarın bi tane hemen alır. Yazlığa götürüp binmeye motor istiyor çünkü. Alanyada da plakasız gezdirmezler o yüzden olmaz.

Motorun canını almazsan fıtı fıtı gezmek için çok keyifli olur, pek arıza da yapmaz. Motorun parasının yarısı kadar sigorta ödemek cidden saçmalık. 200 lira falan çıksa sigorta babam yarın bi tane hemen alır. Yazlığa götürüp binmeye motor istiyor çünkü. Alanyada da plakasız gezdirmezler o yüzden olmaz.

abi alanyayı pek bilmem ama elektrikli scooter düşünmedinizmi yazlık için iyi oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------

motor + kask 2.500tl evet fiyat biraz abartı gelebilir ama yakıt ve B sınıfı ehliyetle kullanım söz konusu olduğunda inanın sonuna kadar bu paranın hakkını veriyor.

abi bence fiyat çok pahalı değil bakma ülkemizde hiçbir araç ne motosiklet ne araba nede diğer araçların ederi fiyatından düşüktür. vergiydi şuydu buydu.

sadece sigorta çok pahalı oda herkese geçiranzi yapıyorlar.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Bende abim için böyle birşey düşüyordum ama Sigorta+Plaka+Ruhsat filan 3.500TL düşündürdü beni açıkcası.

Evet bende fıtı fıtı gezmeye aldım park sorunu ve minibüsten kurtulmak için, evet sigorta biraz mantıksız yani motor yüksek cc olsa tamam diyelim ama sigorta olmadan da olmuyor neyse ki benzinden amorti edeceğim sigortayı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------

Bende abim için böyle birşey düşüyordum ama Sigorta+Plaka+Ruhsat filan 3.500TL düşündürdü beni açıkcası.

evet ama şu da var İstanbul olayını atlamayalım bu motora örnek olarak balıkesir den plaka alsak sigorta yapsak daha ucuz olur çünkü İstanbul da arabada da kasko ve sigorta tüm illerden pahalı benzini hiç harcamadığı için ve vergisi olmadığı için kendini oradan amorti ediyor diyebilliriz

Çok beğendim gerçekten ☺ B ehliyet ile sürülebiliyor olması çok güzel bir ton masraftan kurtarıyor insanları.

En kısa sürede almayı düşündüğüm motor benimde, malum 50CC'de çok fazla seçenek yok ülkemizde.

Polislere sordugumda 50 cc altı sadece eski mobilet yani pejo motorlar m sinifi olur 50 cc scooter olmaz diyorlar net bilen yok malesef :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar