- Konu Yazar
Herkese merhaba arkadaşlar. İçinizde Asya Pars 250 kullanan var mı ?
Kullanmadım Pars 250'yi ama Asya'nın başka motosikletini kullnılıyorum.Garanti diye birşey bulamazsın.Motosiklette ne sorun çıkarsa suç senindir. O yüzden bence hiç bulaşma.
hem evet hem de hayır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
Malisef bulaştım ...
hayırlı olsun. güle güle kullan bir kaç fotoda koyda şenlensin forum.
ama güzel motor değilmi.
Asya Pars 250, motor ve görüntü olarak Regal Raptor DD250 E9B'nin aynısı. Sadece adı asya. Satarken zorluk yaşayabilirsin bunun dışında kullanırken seni üzmeyecektir.
O zaman hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız sürüşler.
Servisten ziyade iyi bir ustaya gitmeni tavsiye ederim.
Asya pars Regal raptor un bire bir aynısı.. Yağını suyunu eksik etme.. Lastiklerini hemen değiştir orjinalleri lastik değil plastikten beter. Radyatörü biraz zayıftır. Asla sadece su veya sadece antifriz koyma... Su ve antifriz karışımı şeklinde koy.. Düzenli bakımlarını ihmal etmezsen uzun süre sorun çıkarmadan seni götürür. Bir de şunu unutma, motosikletin her şeye rağmen bir çin motosikleti. Kendisinden 15-20.000TL lik motosikletlerin performansını bekleme. O şekilde zorlama.. Bu gerçekle yaşarsan hem sen hem o mutlu olur
Dipnot: Elin değmişken işin başında buji ve zincirini de değiştirisen tam kral olur. 60TL ye oRingli zincirler mevcut. Gayet de iş görüyor.
Hem gözüme hem gönlüme hepsinden önemliside keseme en uygun olan motor buydu. Bu benim ilk motorum ve aldığımda açıkcası kullanmayıda tam bilmiyordum ehliyetimde yoktu vs. Ama ne olursa olsun yolda da kalsam, civatasıda sorun olsa ya da benzeri şeyler o benim ilk göz ağrım. Ayrıca kanımca acemiliğin çıkana kadar beni gayette güzel idare eder diye düşünüyorum. ( Umarım yanılmıyorumdur )
Yanılmıyorsunuz.
İlk motorunuzun sıfır olması da iyidir.Benimki şuan ilk motosikletim ve Çinli..Hem sürmeyi, hem mekaniği öğrendim.Yolda bırakdı mı diye sorarsanız bırakmadı.Eğer gerçekten zorlamadan kullanıp, bakımlarını eksiksiz ve zamanında yaparsanız sizi yolda felan bırakmaz.Haftada bir 5-10 dakika civataları kontrol edersiniz olur biter.Bir iki sorun illa çıkaratacaktır ama bunlar ufak tefek sorunlar olur.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
hayırlı olsun hocam, virüs artık sizede bulaşmış totonuzda seleye deymişeh artık geçmiş olsun demek lazım. Regal Raptor DD250, konu başlığını takib ediniz, yaşanan sıkıntıları bilir ona göre üstesinden gelir yada sıkıntı nüksetmeden önleminizi alırsınız. kazasız belasız 2tekerli nice seneler dilerim