...Ben motorumu aldığımdan buyana lastiklerle ilgili tehlikeli bir deneyim yaşamadım(yağmurdada çok sürüş yaptım)hala da orj. lastikleri kullanıyorum.Ama geçenlerde T1 ci başka bir arkadaşın motorunu kullandığımda ki önde 110/90/12 arkada 120/70/12 metzeler takılıştı,gerçekten yol tutuşunun,konforun ve lastik sessizliğinin mükemmel olduğunu gördüm.Arkadaşlar lastiklerinizi değiştirirken tekerlek bilyalarınıda mutlaka iyi bir marka ile değiştirin...
Arkadaşlar bu metzeller lastik anadolu yakasında nerede satılıyor yardımcı olursanız sevinirim.:cat:
babaçi sende sisfarları veya ek farmı var??
ışıkları güçlendirmek istiyorum ama alternatörün kapasitesi malum
üzerindeki lambalar 18x2 ampulu değiştirsem 35wx2yapsam tartarmı acaba???
orcunemre lastiklerle sorun yaşamamışsın şanlımısın bilmiyorum bukonuda
suda sakın yan yatma sudan geçerkende duanı eksik etmeçok sakat kaçkişi lastik yüzünden düştü dikkat et.:bounce:
burçlardan sonra birde tekerlek bilyaları da çıktı başımıza :mrgreen:
soruyorum bunuda nedir bu tekerlek bilyaları?:silent:
ozkansava anadolu ykasında satan dükkanların bikaçının websitesi var forumda 82.sayfadan geriye doğru git... bulursun sanırım
kardeş yanlış okumuşsun 12 litre değil 12 ytl yani 4,5 litre yapıyor bir daha hesaplarsan ne yaktığını anlarsın:rendeer:babaçi motorunun sorunsuz olmasına sevindim.zaten bakımlarını düzenli yaptırıp limitlerinde kullanırsan aslında parasına göre gayet sağlam ve güzel motorlar..benim t1 im 95 model ve şu an 16.000 kilometreyi geçti,şimdiye kadar hiç yolda kalmadım ve yaz-kış kullanıyorum.Yanlız senin yakıt tüketimi biraz yüksek gibi geldi bana.Ben T1 e sürekli 2 kişi biniyorum(97+73 kkg) ve 11 lt benzinle 280-300 km yol alabiliyorum şehir içinde.Hava filtren tıkalı ya da karbratöründe bir ayarsızlık olabilir gaz yememeyi bu sebebten yapmış olabilir.
Ben motorumu aldığımdan buyana lastiklerle ilgili tehlikeli bir deneyim yaşamadım(yağmurdada çok sürüş yaptım)hala da orj. lastikleri kullanıyorum.Ama geçenlerde T1 ci başka bir arkadaşın motorunu kullandığımda ki önde 110/90/12 arkada 120/70/12 metzeler takılıştı,gerçekten yol tutuşunun,konforun ve lastik sessizliğinin mükemmel olduğunu gördüm.Arkadaşlar lastiklerinizi değiştirirken tekerlek bilyalarınıda mutlaka iyi bir marka ile değiştirin,sessizlik ve güvenlik açısından çok önemli.Zaten bu mtorları daha sıfır alıralmaz kayışı,bujiyi,teker bilyalarını ve tekerini bile döndürmeden motor yağı ve şanzımanın yağını(görenler varsa içinden çıkan yağa bile benzemiyor) kaliteli markalarla değiştirirseniz kolay kolay sorun çıkarmıyorlar.Tüm arkadaşlara kazasız sürüşler.
Merhaba Sevgili Arkadaşlar.Bu tekerlek burçları nedir?Şanzıman yağı nasıl değişir?Ne kadar hangi yağdan koyulur?Bir arkadaş çift akü takmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Bunu hangi akülerle yaptığını ve nasıl sonuç aldığını söylerse sevinirim.Ve bu lastik değişiminde bazı arkadaşlar 110/100-12 bazıları 110/90-12 bazıları da 120/70-12 den bahsediyor.En makul olanı hangisi?Bu konularda mümkünse yardımlarınızı bekliyorum.(örneğin burç parçası tam nerededir?mümkünse resim üzerinde gösterelim.)Ayrıca arkadaşlar ben buT-1 in farlara angel eye uygulaması,arka stopa da kırmızı transparan boya düşünüyorum.Sizce nasıl olur?Bende çok soru sordum ama neyse.Teşekkürler yardımlarınız için.
kardeş yanlış okumuşsun 12 litre değil 12 ytl yani 4,5 litre yapıyor bir daha hesaplarsan ne yaktığını anlarsın:rendeer:
babaçi sende sisfarları veya ek farmı var??
ışıkları güçlendirmek istiyorum ama alternatörün kapasitesi malum
üzerindeki lambalar 18x2 ampulu değiştirsem 35wx2yapsam tartarmı acaba???
olmazmı kardeş hemde 35 değil 55 watt.çatır çatır da kaldırıyor.ampuller osram sislerin.far h4 osram 55 watt yinede tamamını birden açmayın.zaten osramın h4 ünü takarsan sislere gerek kalmıyor.osram 55 watt far 4 ytl kendiniz değiştirebilirsiniz ama duyun uyduğunda emin olun saygılar:rendeer:
Merhaba Sevgili Arkadaşlar.Bu tekerlek burçları nedir?Şanzıman yağı nasıl değişir?Ne kadar hangi yağdan koyulur?Bir arkadaş çift akü takmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Bunu hangi akülerle yaptığını ve nasıl sonuç aldığını söylerse sevinirim.Ve bu lastik değişiminde bazı arkadaşlar 110/100-12 bazıları 110/90-12 bazıları da 120/70-12 den bahsediyor.En makul olanı hangisi?Bu konularda mümkünse yardımlarınızı bekliyorum.(örneğin burç parçası tam nerededir?mümkünse resim üzerinde gösterelim.)Ayrıca arkadaşlar ben buT-1 in farlara angel eye uygulaması,arka stopa da kırmızı transparan boya düşünüyorum.Sizce nasıl olur?Bende çok soru sordum ama neyse.Teşekkürler yardımlarınız için.
asya 125 t kullanan arkadaşlar lastikleri biraz daha geniş olanlarla değiştireniniz oldumu.takılabiliyormu fiat ve adres verebilirmisiniz teşekkürler:cat:
teşekkürler:cat:Babaçi daha genişe neden gerek duyuyorsun bilmiyorum ama tavsiye istersen Pirelli reine adında bir yağmur lastiği var 6 aydır 125T'm de kullanmaktayım, müthiş... Şiddetle tavsiye ederim... Adres: Gençmoto Balmumcu Barbarosta...
17€ tanesi takma da 20'ye patlıyor... Bilgine