beyler bu gün as 125 t ile 100 km yol yaptım sölemesi ayıp olmasın kaplıcaya gittim . genel olarak iyi 3 kere dinlendirdim motoru
bitanesinde rampayı çıktım motor stop etti
sonra bastım çalıştı sebebini bilemiyorum zannederim rampa esnasında benzinin pozisyonu değişebilir ondan etmiş olabilir. 10 dakka bekleyip sigara içtim. bu arada millette yanlış bir bilgi var benzin li motorlarda hararet yada ısı yükselince rolantide çalıştırın gibilerinden kesinlikle böyle bişey yok ısı yükselirse hemen motoru bi kenara çekip stop edin rolantide soğuyan motorlar dizel motorlardır kamyonlar felam . benzinli motor tam tersi rolantide ısı dahada yükselir...
ikincisinde kaplıcaya varmıştık orda hamam esnasında dinlendi
3. sünde aynı rampanın yarısında dinlendirdim
dönüşte 2-3 kere sanki benzin memesine pislik geldi gibi oldu ara gaz yaptım düzeldi . neyse eve geldiğimde motor sanki ceyrek gazda biraz geç kavrıyormuş gibi yaptı .
bu arada sıcak tepemde bide hamamdan çıktık rüzgar vs hasta oldum evde 4-5 saat uyuyup bi teraflu forte atıp terledim... motora tekarar bindim az önce
geç kavarama olayı gitmiş ve her hangi bir problem yok
birde hala içinde rodaj yağı duruyor yani faprikaa yağı fazla zorlamadan kullandım motoru daha motoru aldığımdan beri en fazla verdiğim gaz yarım gaz
pazartesi 300 bakımına sokucam ya olarakta http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=6182020&contentId=6001428 bunu atmayı düşünüyorum 8 papel miş
kolay gelsin
bitanesinde rampayı çıktım motor stop etti
ikincisinde kaplıcaya varmıştık orda hamam esnasında dinlendi
3. sünde aynı rampanın yarısında dinlendirdim
dönüşte 2-3 kere sanki benzin memesine pislik geldi gibi oldu ara gaz yaptım düzeldi . neyse eve geldiğimde motor sanki ceyrek gazda biraz geç kavrıyormuş gibi yaptı .
bu arada sıcak tepemde bide hamamdan çıktık rüzgar vs hasta oldum evde 4-5 saat uyuyup bi teraflu forte atıp terledim... motora tekarar bindim az önce
geç kavarama olayı gitmiş ve her hangi bir problem yok
birde hala içinde rodaj yağı duruyor yani faprikaa yağı fazla zorlamadan kullandım motoru daha motoru aldığımdan beri en fazla verdiğim gaz yarım gaz
pazartesi 300 bakımına sokucam ya olarakta http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=6182020&contentId=6001428 bunu atmayı düşünüyorum 8 papel miş
kolay gelsin