bana adaptorle dolar gibi geldi v uyuyor sonucta
sadece 2.5amp oldugundan doldurmak uzun surer 6-7saat tutsan sana yeter gibi kanimca tam dolmasini beklemezsin heral...
yakinlarda aku bakimi yapan elktrikci varsa onlarda 5tl ye dolduruyorlar 1saatte
hatta tabanin aku doldurmak icin adaptoru satiliyor...
resimdeki aku sulu aku,
birsekilde icine akusuyu yani safsu koymak lazim oseviyeler arasinda olacak..
senin usta ugrasmak istemediginden basindan savmis bence cunku artik sulu akuler kalmadi heryer kuru aku bunlarla kimse ugrasmiyor
Sanada teşekkür ederim kentacdis

zaman sorum yok,yeter ki motora aküyü taktığımda marş bassın..
Akünün bakım işine gelince saf su ve sitini ben koyarım,önceden belirttiğim gibi akülerden biraz anlarımda bu jelli akülerden hiç görmediğim için yanlış bişi yapmıyayım dedim,jelli olurmuş akü ben su koyarmışım altımda patlar ben havya uçarmışım
Yakında bir tane alıcam şarj cihazı,icabında kışın akü çalışsın diye evde takarım 12 aydınlatma lambalarından hem kullanır hem şarj ederim,çalışsın inek boşuna mı para verdik..
Ama bu ayakla çalışmada da direniyo,sanırım yakında bi bakıma girecek,zaten 5000 garanti bakımınıda yaptırmamıştım,şimdi 6250 de,garanti dışı bakım yaptırcaz artık..
Siz kendi bakımlarınızda neler yapıyorsunuz,icabında bende sökerim,evde temizler takarım..