as 150 t ile uzun yola gıden varmı. 5-6 saatlık bı yola gıdebılırmıyız bu arada motor gayet bakımlı daha 4500km de debrıyaj ve kayıs degıstı
walla dostum ben 310 km gibi bir yol gittim daha da yolum olsa giderdim bandırma-bergama arası eşim ben ve arkada orta boy ağır bir valiz ve gerekmedikçe elimi gazdan hiç çekmedim 2 kere yakıt ve ihtiyaç molaası verdım ınan cok zevklı oluyor bakımını yaptır gozun kapalı cık.
okay kardeşim benımde gıdonda bosluk var frene basınca resmen gidon ılerı gıdıyor amortisorden değil gidon bilyalarından yapıyor.Foresight arkadasında dediği gibi rialli sitesınde bilyelerın takımı 14 ytl gibi birşey.değiştirmek lazım.ayrıca ben lastiklerimi michelin gold standart ile değiştirmiştim daha oncede yazdım buraya aradı fark cook buyuk fren mesafesı bıle cok fark ediyor.
benım size sormak istediğim benım araka balatalar disk uzerıne tam gelmıyor 3/2si disk uzerınde sizlerdede bu şekildemi. ben bu yaza girmeden oraya bir metal ayak yaptırıp balataların disklere tam oturmasını sağlamak istiyorum yoksa arka fren cabuk bıtıyor bellı bır sure sonra balata bıtmesede asınmayan kısımlar bırbırıne dokunduğu için disklere baskı yapmıyor.