ben motul marka yağ ile değiştirtdim 1lt 22 ytl
t1 ci ler abi hava filtresini nasıl söküyorsunuz hava filtresi sizinde bildiğiniz gibi çok pis bir yerde ne el giriyor ne anahtar kendim değiştirmek istiyorum motor alındığından beri 2. hava filtresi ve kesin bununda miladı dolmuştur yenisiyle değiştirecem nasıl sökerim illa motorun eteğinimi çıkaracam?
150T nin ampülünü değiştirmem gerekiyor.
H1 mi H4 mü almalıyım???? :silent:
bi de değiştirmişken 35w yerine cok abartmadan daha güçlü bişey takmayı planlıyorum 45w civarı.
cool blue falan fena olmaz :wiinkk:
ben dedegistirmemistim h4 oldugunu ogrendigim cok iyi oldu:rendeer:h4 eger buyutmek istiyorsan akunude buyutmelisin yoksa kaldırmaz sabahları ayaktan çalıştırmaya talım edersın.
ben hava filtresini sokmedim hic hep bakım sırasında temizlendi ama ogrenecem en kısa zamanda
bujiyi soktum taktım
bunun disinda yagi cok degistirdim
belki biliniyordur ama yinede soyleyim orta sehpa da iken
arka lastigin hemen onunde motorun altında yag tapasi var motorun yan tarafındada jontası var onu bijon(yada herneyse :queenanahtari ile ceviriyorsunuz yag bosaliyor tabi kabı koymayı unutmuyorsunuz en alta...
onu kapayıp yandanda yeni yag ekliyorsunuz...
bujide ise selenin altındaki kapagı kaldırıp elinizle cok icerdeki bujinin yuvasını yoklayıp bulabilirsiniz anahtarla sokulecek tabi:rendeer:
eyvallah kentacdis hoşbulduk,
grenajı sölkmeden değiştiremezsen haftaya ctesi sabahı yanıma gel, grenajı beraber sökeriz. evler yakındı diye hatırlıyorum...
....
7-Kayıs kontor edıldı. (7500 kmdır aynı kayıs var bır catlak bıle yok masallah harbıden Japon Baldo farklı ya Cın olan 7500 km gıbı kopmak uzere ıken degıstırmıstık.)
...
Yok yawww yahnisi yapalım heheheDoğru gece gece fark etmemişim...
Reklam falan yok ya ne reklami olacak bildiğin servis işte akrabam değil ortağım değil niye yapacam reklamıSadece acayip moralim düzeldi motor cok değişmiş sevincimi sizinle paylaşayım dedimdi
![]()