150T nin uzun far ve park lambaları yanıyor ama uzunlar yanmıyor. Ampül patladı sanıyordum ama tek ampuşmus. Eskiden de iki kere kafasına vurunca yanıyodu kısakar şimdi yanmıyor hiç
farlarında oksitlenme olmuş olabilir arkasındaki kıstırgaç gevşemiş olabilir sokette bi arıza olmuş olabilir bir servise göster
yav diğer bi konu
hocam nasıl bir bakımdır o ? motor öldümüydü de o kadar heryerini değiştiriyosun
yav bu 150T1 lerin nasıl eksozu sağlam anlamadım, benim 2. eksoz bu yaa.. yine aynı sorun yine aynı sorun zırıltı yapıyor namussuz, bir de 70 - 80 arası felaket bi sesler çıkıyo eksozdan ve arka fren disc balatasından çözemedik olayı, ben servisle çok içli dışlıyım valla herşeyini soruyom gıcık olduğum herşeyini değiştiriyom, zırıltıdan pıtırdıdan da nefret ediyom... bi tane şu geniş kazanlı eksozlardan bulduk sıfır servisteki arkadaşım dedi sağlammış o kazanlar motor satıldığında indiregandi yapacaz üstündekini alıp başka benzerini ona takıp üstündekini ben alcam
yukarda akü tavsiyesinde bulunan üstadıma da; valla abi ben 2 tane akü değiştirdim hep standart voltajlardakini kullandım bu sefer 12/9 mu diyolar ne yanlış hatırlamıyosam ondan taktırdım ki mecburiyetten, benim önde 2 tane sis farı var mübarek kendi farı halt etmiş araba farı gibi ışıtıyo valla
bi kaç gündür de bi rolantideyken devirini bulana kadar bi çatırtı geliyo ya bu gece sordum kilit milit bişeyleri varmış ondan dedi bakam ona da bi el atacaz gibi
ben yine yazdım ha yazdım yeter susam
saygı ve sevgiler
ben t1in egzosundan memnunum aldigimdan beri sorun cikmadi, son susturucuya gelmeden once konik olan bolgede dogal olarak pas beliritleri var ama sorunu yok onuda zımpara boya yaparsam duzelirde ugrasmadim.
akumu degistirmistim 35ytl vermstim sanirim
marka kesinlikle alma basit kuru akuler kesinlikle harika calisiyor bosuna markaya para verme
ben mondial e bakan ustadan birtane almistim kuru aku cok saglam calisiyor...
ampul icin on paneli sokmemek gerek demisti biride bana
alltan on farlarin hemen altinda assagidan bakınca gozuken el girebilicek kadar bir delik var ama anlamadigim icin elimi sokmadim
ordan degisebiliyor demisti
havalar iyigiderse motoru cikaricam onuda hallederim
sagol:cat:
hocam o da değişmez öle
arkadaşlar selam, 150 T1'im var ve bu sabah motorum ben gitmek istemiyorum dedi resmen. özellikle 60km/h geçince sanki ara ara biri frene basıp bırakıyor gibi oluyor. bakımını yeni yaptırmıştım, bujisi de değişti. acaba buji yada benzin olabilir mi?
hocam bence de bujiyi bi daha kontrol et, benzin otomatiğinde de sorun olmuş olabilir, yada motorun hava alışında bir sorun vardır, filtreyi değiştirmişlerse hava alamıyor olabilir, malum hava alamazsa motor boğar kendini ve çok yakar... ama 60 tan sonra yapıyo diyosun, enteresan ama bence bu üçünden biridir...
Son düzenleme: