Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir istediğim 150 t1 imi kavuştum bugün sonunda. Aranıza katıldığım için mutluyum. Bir miktar motordan ve elektrikten anlıyorum. Sıfır motoruma hemen modifiye için girişicem. Yapabildiklerimi sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.
B motora ilk kez bindim. yaklaış 15 km yol yaptıktan sonraki görüşlerim şöyle. Beklediğim gibi torku biraz düşük. Belki rodajla birlikte artış gözlenebilir. Tüm ekipmanın (gösterge, düğmeler, elcikler, koltuk) yerleşimi gayet iyi. Koltuk altı bagaj kilidi elden geçirilmek ister. Vidalar çok sık gevşeyecek gibi görünüyor, buna bi çare bulacam. Frenler rodajla düzelecek gibi. Oturuş çok rahat kullanım denge gayet iyi. Sanırım gaz ve fren tellerini yağlamak gerekecek ara ara. Elektrik aksamı gidonun oradan açıkta olduğundan, kablolarda aşınma olabilir, yalıtmak lazım. Depo kapağı baştan savma, daha iyi bi kapakla değiştirmek lazım. Fiyatına göre yaptığı iş bence gayet iyi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Artı bir not. Düzenli bakımlarını yaptırarak garanti kapsamında tutmamız lazım. Almadan önce servis konusunda aldığınız yer ile sıkı pazarlık yapın mümkünse hem servis hem satıcı olan bi yerden alın. Ama servisin her dediğine inanmayın. Daha önceden mondialim vardı. İlk iki bakıma götürdüm sonra herşeyi kendim yaptım. Son vidasına kadar söküp taktım motoru.Bu motorların en güzel yanı bu. Her türlü değişiklik ve ayarı rahatca yapabiliyorsunuz. Fırsat buldukça bunları sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Kazasız ve zevkli sürüşler