harved' Alıntı:Arkadaşlar başka bir topik te konu açtım ama cevap yazan olmadığı için sizden yardım rica ediyorum.
2001 model suzuki bandit 600S motosikletimi maddi nedenlerden dolayı satmak zorundayim.araştıra araştıra bu çin mallarını bi hal oldum formlarda okadar çok yorum varki olumlu veya olumsuz.motosikletsiz de yapamayacağıma göre araştırmalar sonucu hem bana tarz olarak hemde beklentilerimi karşılayacağını düşünerek asya motor un AS 200 GY-2 modelinde karar kıldım sizden ricam bu motosikleti kullanan bilen varsa bana + ve - leri nelerdir performans tork yakıt yedek parça ve servis konusunda forum da servisler hakkında okadar çok farklı yorum varki vallahi ne edceğimi bilmiyorum + makinanın fiyatı 2650 bu rakam nasıl sizce yüksekmi bu motosiklet için şimdiden yardımlarınız ve vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim farınızda yolunuzda açık olsun
selamlar ben AS125t motoruma diktirdim 45ytl ye custom made (özel yapım) brandam oldu hemde kaliteli malzemeden size tavsiye edebilirim Kadıköyde Gölgelen tente dikiyor hemde 15 dakikada o kadar hızlı ve güzel . İskeleye inerken sagda AKbankın yanından girip ortada Şişik dövizin solundan girin ve hemen sağdaki ilk dükkan daracık bir dükkan zaten. Yanında da boya satan nalbur dükkanı var.nurguldemirbay' Alıntı:arkadaşlar ben benim T1in farlarını buz mavisi ile değiştirmek istiyorum.bunu daha önce yapan oldu mu daha iyi aydınlatıyor mu fiyatlar hakkında bilginiz var mı marka tavsiyelerinizi de bekliyorum.bu arada ayrıva motora branda diktirmek istiyorum bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum.istanbulda branda diken bildiğiniz yer var mı
Kartal23' Alıntı:arka firenim çok geç tutuyooo acaba balatalar mı bitti... önfrene dokununca yavaşladığımı hissediyorum ama arkayı %75 sıkınca anca yavaşladığımı hissediyorum... azıcık yardım dostlarrr...
Kartal23' Alıntı:dostlar bu hafta sonu 08.04.06 tarihinde ikitellideki teknik servise gittim 1000km bakıma... adamlar sadece ufak bi bakım yaptılar. yağ + karbüratör + hava flitresi + buji bu kadar... frenlerde geç tutma var dedim bakmadılar bile... flaşörüm arızalandı dedim kontrol ettiler arızalı yenisiyle değiştirdiler fakat parasını 15ytl bana fatura edildi... adamlarla bayağı bi konuştum bu malzemeler garanti dışıymış elektrik aksamının %70 i garanti dışıymış... nazillideki ana merkezle konuştum.. bakıma gittiğim servisi ve plaka mı söyledim yetkili 30dk sonra bana geri döndü... (beni aradılar) servis flaşörü incelemiş ve garanti dışı saymış dedi kullanıcı hatasıymış.. bende karşı çıktım.. bayi garanti içi veya garanti dışı olayına kendi karar veriyo diyooo... yani kime ne kaptırırsalar dedim... yetkili yoook dedi.... ve konuşmalarım sonuçsuz olarak devam etti... aman serviste garanti dışı bişeyler derseler şaşırmayın benim gibi... şimdi takım taklavat alıp ben tamir ve bakım yapcam... onlara minnet etmem....
nurguldemirbay' Alıntı:serkan79yok aramıyorum artık sadece ALIENLOVE 45 ytl demiş çok gibi geldi bana