Asya Motor Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ozrace hoşgeldin yok kaçırmadın daha var.. 1 temmuz inşallah... izmite gitmeyi düşünüyoruz inşallah Allaha nasip ederse..

ozrace hoşgeldin yok kaçırmadın daha var.. 1 temmuz inşallah... izmite gitmeyi düşünüyoruz inşallah Allaha nasip ederse..

1 temmuz pazaramı geliyor sanırım.ama ben çalışıyorum malesef kısmet olursa neden olmasın:cat: bide neden izmit???

1 temmuz evet pazara geliyor.. herkesin boş gününün pazar olacağını var sayarak öyle planladık ama daha kesin bişey yok ortada... inşallah katılırsın..
izmit olmaası hem biraz yol yapmamız...hemde düzcedeki ve zonguldaktada var bi arkadaş gelirse eğer onunlada görüşme imkanımız olur...maksat bi araya gelip tanışma...

Valla Ahmet ne yalan solıyım bızım bu gezı ısı yalan oldu galıba :( Ne bılım ya kımseden ses yok daha dogrusu herkez ıs cıkabılır dıyo sanırım bu gezı olmucak he ?

İnşallah kısmet olursa görüşürüz... bu arda motorun nasıl iyimi.. bi problem yaşıyormusun...kaç km desin.

bilgin valla öyle görünüyor ama gelmek isteyen olursa benim gönlüm bi yol yapmak istiyor hemde tanışmış oluruz.....

Son düzenleme:
Iyı ahmet ya Allaha sukur duzeldı suan bı problem yok :)
Suanda 10.200 km deyım :)
Evet bende ıstıyordum ama kısmet arttık 4-5 kısı bıle olsak yeterdı gonul ısterkı 7-8 kısı olalım ama zor ıste abı hele organısazyon yapmak en zoru.

Bu arada mesutsem ın neden kayboldugu anlasıldı !!

http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/32349-satilik-asya-as150-t19-a.html

adam kac ay once motoru satılıga cıkarmıs ondan yok.

Son düzenleme:
bu ayın 6 sında satılığa çıkarmış...neyse... ya bu gidişle 3-5 kişiyi bile zor bulucaz heralde...

arkadaşlar bu hafta sonu (1 temmuz) bi gezi planlıyoruz gelmek isteyen olursa fikirlerini belirtsin..istanbul- izmit:cat:
bende çalşıyorum şuan... :pale:

bu gezi için bi topic açsak olurmu bilgin ne dersin öyle belki toplarız bi kaç kişi..

Son düzenleme:
bu ayın 6 sında satılığa çıkarmış...neyse... ya bu gidişle 3-5 kişiyi bile zor bulucaz heralde...

arkadaşlar bu hafta sonu (1 temmuz) bi gezi planlıyoruz gelmek isteyen olursa fikirlerini belirtsin..istanbul- izmit:cat:
bende çalşıyorum şuan... :pale:

bu gezi için bi topic açsak olurmu bilgin ne dersin öyle belki toplarız bi kaç kişi..

Ahmet ben gelicem de 1 temmuz çok ters oldu memlekete gitmem gerek .
haa saat akşam 9-10'a kadar orada oluruz dersen
beni alırsınız oradaki otobüs terminalinden . :)
Elbette birine Artçı olurum galiba :)
Ama bir sonraki pazar muhakkak suretle olur derim ben .
Kaçırırmıyım toplantıyı ...
:D
8 Temmuz yapalım şu işi rahat olalım .... :)

8 temmuzdada bilgin gelemiyor.. neyse bizimbu buluşma işi yattı gibi görünüyor.. belki daha ileride bi zamanda görüşürüz..

Ya arkadaşlar açıkcası ben bu İzmit olayindan biraz tırsıyorum.Çünkü tüm haftanin yorgunluğundan sonra o tek dinlenme günümü İzmit yollarında heba etmek pek istemiyorum.Muhakkak çok keyifli bi yolculuk olacaktır ama tüm haftamı da berbat etmek istemiyorum.Neyse bi şekillensin de organizasyon ,bakarız yine

kapatamayız bilgin içimizde ukde kalır vallah ben böyle yaşayamam :)

Yaparız elbette ...
izmit 2-2,5 saat sürer gelişide o kadar 5 saat istanbul'a.
hiç onemli değil
toplanır cumartesi geceden çıkarız yollara. ... :) bu sızakta gündüz yolmu gidilir :D

Alisen baskan fener şampiyon ...

Hakikaten çok ters bir zamana denkgeliyor ...
3 temmuz doğum günümde ....

30 dan gün alacaz ABOWWWWW

yarın ehliyet geliyor inşallah... bakalım bu hafta sonu özgürüm artık..:p

ismail abi şimdiden nice seneler dilerim...:rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar şu fenni muayene olayını trafik subede düzelttiren varmı aranızda?
2006 model olan arkadaşlar bir cevap verin lütfen:)

gidip muayene istasyonndamı yaptırsam yoksa trafiktemi düzelttirsem?

İsmail abi bende kutlarım nıce saglıklı seneler.Benımkıde 22 temmuzda ama ben uzatıcam emnıyete gıdıp solıcem ne bu ya 1 sene gıttım bu ıslerı yapan bı sıgortacı aracıya dedıkı o kanun degıselı yıllar oldu yanlıs yapmıslar gıt duzelttır yaptırma dedı.

Bizim motorlar 3 yıllık muayene olmuş...
Bir sonraki Fenni muayenesi 2010 da.

Son düzenleme:
ismail abi bu mueyene işini nasıl hallettin.. nere gittin..

bu arada ehliyetimi artık almış bulunuyorum...:queen::queen::flower::thumleft: ::deliir:: ::haapppy:::biggrinn::coool::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar