- Motosikleti
- Forza 250
Tesekkurler arkadaslar.
Bulundugum yerde asya nin bayisi yok.
Bos bir zamanda gidip almayi dusunuyorum..
Pazartesi gunu birkac operasyon daha yapıcam
Farlara Angel takıcaz.. Bu işlemide muhtemelen farın arka kısmını tamamen kesip icine yerlestirerek yapıcaz. Iki cesit angel var. Biri boru gibi olan tip. (yeni yılda camları süslediğimiz şey) Birde camdan olanları var tam florasan seklinde.. Beyaz olandan getirttim fiyati 60 ytl civarı olmalı. İşyerimin yanındaki aksesuarcı sponsorum beleşe alıyorum
Bunun yanında istanbul dan yedek parca alışverişi yaptıgım firmadan da gelen çift orjinal hella kornayıda takmayı düşünüyorum.
Diğer operasyon ise alarm takıcam. Alarmın fiyatıda bana gelişi 35 ytl.
Son olarakta ön göğüsü siyaha boyamak istiyorum nitrious81 arkadaşımızınki çok hoşuma gitti !
İşler bitince resimleri koyarım
Bu arada dün yolda kaldım :queen:
130 km lik yolculuktan sonra benzin bir dahaki istasyondan alırım derken stop etti
Motorumu seviyorum!
Bu seneki eğlencem bu
Bulundugum yerde asya nin bayisi yok.
Bos bir zamanda gidip almayi dusunuyorum..
Pazartesi gunu birkac operasyon daha yapıcam
Farlara Angel takıcaz.. Bu işlemide muhtemelen farın arka kısmını tamamen kesip icine yerlestirerek yapıcaz. Iki cesit angel var. Biri boru gibi olan tip. (yeni yılda camları süslediğimiz şey) Birde camdan olanları var tam florasan seklinde.. Beyaz olandan getirttim fiyati 60 ytl civarı olmalı. İşyerimin yanındaki aksesuarcı sponsorum beleşe alıyorum
Bunun yanında istanbul dan yedek parca alışverişi yaptıgım firmadan da gelen çift orjinal hella kornayıda takmayı düşünüyorum.
Diğer operasyon ise alarm takıcam. Alarmın fiyatıda bana gelişi 35 ytl.
Son olarakta ön göğüsü siyaha boyamak istiyorum nitrious81 arkadaşımızınki çok hoşuma gitti !
İşler bitince resimleri koyarım
Bu arada dün yolda kaldım :queen:
130 km lik yolculuktan sonra benzin bir dahaki istasyondan alırım derken stop etti
Motorumu seviyorum!
Bu seneki eğlencem bu