bilgin egzos hayırlı olsun...
ahmet şu musluk tam olarak nerede benimkide o yüzden benzin bitmeden stop ediyor belki,bir elde ona atayım![]()
Cok sagol tesekkur ederım :cat:
bilgin egzos hayırlı olsun...
ahmet şu musluk tam olarak nerede benimkide o yüzden benzin bitmeden stop ediyor belki,bir elde ona atayım![]()
arkadaşlar bugün abimle biraz dolaştık video çektik,komiklik yaptık. Buyrun izleyin.
arkadaşlar kusura bakmayın ekleyemedim ama linke bakabilirsinizhttp://www.youtube.com/watch?v=MzhR6_tYMLc
Bu arada Ahmet bugun egzozu taktırdım cok sık bısı tekrar tskr edrım.Ama yuksek devırde az buz ses yapmıyo galıba bıde ısın garıbı benım motorun performansını bıraz dusurdu sasıracaksın![]()
bilgin hayırlı uğurlu olsun.. belki zamanla dahada düzelir o ilk taktığında biraz koku yapar o koku gider sonra ok:cat:
performans konusu valla şaşarttı beni :cyclopsan ben gayet iyi performans alıyorum bil hassa yokuşlarda tabiri caizse yokuşu yararak çıkıyor valla..eskiden bu performans yoktu tabibenimde biraz karbüratör etkiledi galiba..
aynı kelepçeleri taktılar..ucunu azcık çekiçlediler sanırım daha sıkıştırması için galiba..kelepçeyi çıkartıp biraz daraltmayı dene istersen..valla 100 çıkma konusunda gayet hızlı şeklilde çıkıyor düz yolda..
senin o patlak eksoza allışmışsın galiba iyice..şimdi bu biraz garip geliyor..banada ilkten öyle olmuştu..ilerde çıkardığı sesde gayet hoş olucak..performans konusundada alışırsın galiba.. peki yakıtını hiç ölçtünmü öyleyken..devirin daha yüksek oluyordu dimi...
cevaplar icin tesekkurler arkadaslar gecen gun hic durmadan ve 2 kisiyle 30 kilometre kadar yokus ciktim motoru biraktigimda yag damlatmis biraz az once baktim dunden beri daha hic damlatmamis birde siz her 1000 km de yagi degistiriyormusunuz benim motor 2100 oldu