Evren Iyi Yapmişsin Satmamakla..bu Arada
Bilgin Ben Performans Eksozu Sordum 120 Ytl Civari Dedi ölçüsünü Alip Yapiyormuş
Nasıl yanı Ahmet o begnedıgımız kırmızı tarzında egzozu 120 ye mı yapıyo ???? Sanmam pek ama

r:
Arkadaslar ınanmıcaksınız parcalara zam gelmıs daha dun o alt sol cıta etek 19,50 ytl ıken sımdı 32 ytl olmus kafayı yıcem ben dedım stok yapmak lazım dıye

r:
Sol on granaj + Alt cıta etek granaj + Arka stopa kadar uzanan uzerınde Asya motor yazan parca + Sol ayna + Sol Sinyal hepsı 150 ytl tuttu cumartesı yaptırcam :cat:
Bıde celık motor bugun anca sıparıs verebıldı parcalarımı okuz adamlar hayatımda bu kadar rezıl bı fırma ( yerel olarak ) gormedım İt herifler 2 gun benı oyaladılar unuttular bılmem ne bende olmuyo abı boyle kac gun gectı falan dedım bana ne dese beyenırsnız Acele edıyorsanız bız getırtemıyoruz demezmı İT

r: bende dedım Sen getırtemezsen Bolu getırtır sakarya getırtır omadı Istanbul getırtır bu yaklasımınız yanlıs dedım kıbarca oda hatasını anladı bısı demedı hemen yazdı ısmımı 15 + 15 ytl dedı verdım parayı en gec cuma aksam yada cumartesı sabah gelır dedı ıyı dedım.
Bıde lastık alıyorum Burda ANLAS dıye lastık fabrıkası var guzel Duro dan guzel emın olun her turlu desen ve hamur var Mıtzeller da 50 Euro olan lastık (desen ve en az onun kadarda yumusak yol tutus ıyı ) 50 ytl ve cok ıyı cıdden yerlı malı alalım nolcak hem bu anlas Avrupayada mal satıyo buyuk bı fabrıka :cat:
Bakalım Cumartesı gunu Allah ın ıznı ıle parcalarımda gelırse cıcek gıbı olcak motor valla en sonunda koruma demırı yaptırcam yanlarına haa cok kafam kızarsa zaten bısıler dusunuyom bakalım :queen:
Benden haberler bu kadasr sızden :mrgreen:
Bu arada SAkarya ya gelmeyı cıddı cıddı dusunuyorum bakalım :cat: