selam arkadaşlar...
3 gün önce as150t19a kendisine çelikmotor martian aldı,(her insan hata yapar
) neyse ben şu parça mevzuna geleyim,çelik motorun selesi gerçekten çok konforlu sürücü oturduğu yeri biliyor ve aşağı yukarı kaymıyır,ön taraf kırmızı arkası siyah bizim motora çok yakışır....sele altı bagajımızın dandik işçiliğini biliyorsunuz, bagaj kısmı ayrı kenarındaki kaportayla bagajı birleştiren parça ayrı ve kesinlikle birbirine oturmuyorlar...çelik motorun sele altı bagajı ise tek parça ve yerine oturtunca kaporta kısmına cuk diye oturuyor..benim motora koydum ve arka kısmında bir yer şaseye yaslandı onu halledince çok güzel oturur...
şu selenin ön tarafında her iki tarafındaki gri parçalarda gayet güzel oluyor ve motorun havası değişiyor...
aynaları ise ben pek beğenmedim uğraşmaya değmez...
bu arada dün motoru param parça ettim sökmediğim civatası kalmadı
amartisörlerine kadar söktüm...bakalım bir takım tadilatlar yapacağız artık,arka sinyalleri stop grubuna alıp onları iptal edeceğim,ön göstergelerin ışklandırmasına el atacağım,ön çamurluk arka tutamağa ve öndeki v formlu parçayı boyamayı düşünüyorum(renk kararını veremedim)..
benim motor alttan benzin akıtıyor onu çözmem lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum?bir ara benzin depomum ön ayakları kırılıp aşağı düşmüştü belkide o zaman oldu bu olay?
çok işim var çok
3 gün önce as150t19a kendisine çelikmotor martian aldı,(her insan hata yapar
şu selenin ön tarafında her iki tarafındaki gri parçalarda gayet güzel oluyor ve motorun havası değişiyor...
aynaları ise ben pek beğenmedim uğraşmaya değmez...
bu arada dün motoru param parça ettim sökmediğim civatası kalmadı
benim motor alttan benzin akıtıyor onu çözmem lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum?bir ara benzin depomum ön ayakları kırılıp aşağı düşmüştü belkide o zaman oldu bu olay?
çok işim var çok