Arkadaşlar..Benim Adım da APO (apo değil de,Abdullah yazacağınıza bi saat,apo deyiverin işte kardeşim

) Sınavda hepinize başarılar diliyorum.Tüm öğrencilik dönemim boyunca hiç sınıfta kalmamamın,yada sınavlarda hep ortalamanın üstünde not almamın tek sebebi ; RAHATLIK tır arkadaşlar :mrgreen: Sakın etrafınızda silgisini kalemtraşını hazırlayan,sularını şekerlerini ardı ardına yutup da panikten neyapacağını bilmeyen.son kez notlarına göz gezdiren çömez,panikatak,başarı düşmanı insanlara bakıp sizde panik olmayın.Aman ha!!! Kendinizden emin olun,elleriniz cebinizde sınav alanında takılın,gazete okuyun,sanki sınava giren bi yakınınız varmış gibi takılın.Hatta panikte olanlara da >
bilader,sınav busene çok zor olacakmış,içerde dayım var,o bakmış kağıtlara> deyip onların tavuklar gibi koşuşturmasını seyredin :queen: Tamam tamam o kadar abartmayın ama,altı üstü bi sınav,ayrıca seni sınav yapan adamlar kim sanki? Bahattin Sofuoğlu,Süleymen Memnun gibi adamların karşısında motor kullanacak oluruz da,heyecanlanırız,okey! Ya orada memurların karşısında kukalardan dönüp gelicen filan..Sınavdan çıktıktan sonra bekleme safhası valla daha zor.Hani sen biliyosun da iyi kullandığını,ama ya herif kıl olduysa,ya soruları kaydırdıysak filan diye ufaktan bi 3buçuk oluyo insan

Ben sınava gireceğim zaman kurstaki çocuğa kendi motorumla gelsem olurmu demiştim,olur ama polisler çok çevirirler bugün motorcuları dedi.E otobüsle gittik sınava,bitane polise rastlamadığımız gibi sınavda dandikoğludandik bi motor verdiler bize

Ben kendi motorumla iyi kullanıyorum sanırken bu külüstürle bütün bildiklerim sıfırlandı,frenler rezaletti,titreşim traktör gibiydi,direksiyonu felaketti.Neyse çok uzatmayayım.Yarın hepinize tekrar başarılar diliyorum,ve biliyorumki bizim topicten sınavı geçemeyecek adam yok.(Bu kadar gazdan sonra bi bira ısmarlarsınız artık :cherry: )
Ha bide moto GP ye gitmeyi düşünen varmı? Şu dergilerin içinden çıkan biletlerin tribünleri neresidir aslında onu soracaktım.Bi de (bu son valla) moto GP nin bu sene son kez koşulduğuna dair bi rivayet çıktı,aklınızda olsun,dünya gözüyle Valentino Rossi nin virajlara girişini görmek için belki son senemiz...Şimdilik bukadar